Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Tariceanu, despre noua propunere de premier: Este o solutie care sa detensioneze situatia / O noua respingere din partea lui Iohannis ar fi un gest suicidar
11:43:04 AM
Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri ca noua propunere facuta de Liviu Dragnea pentru functia de premier, Sorin Grindeanu, reprezinta o "solutie care sa detensioneze" situatia politica actuala, apreciind insa ca o noua respingere din partea lui Klaus Iohannis ar reprezenta un "gest suicidar".


Cum si-a incalcat Liviu Dragnea promisiunile de a nu implica serviciile secrete in formarea guvernului: de la nu fac cadou voturile unor institutii la nominalizarea unui premier cu Academia SRI la activ
11:34:00 AM
Liviu Dragnea a pornit, imediat din seara castigarii alegerilor din 11 decembrie, un razboi al declaratiilor cu serviciile secrete, anuntand ca “nu am de gând să fac voturile cadou cuiva, unor persoane sau unor instituții”. Ulterior, Dragnea a vorbit pe fata despre implicarea serviciilor secrete in politica si a promis apasat ca nu le va mai permite amestecul in formarea guvernului. Nu mai departe de ieri, Dragnea ironiza SRI, afirmand ca orice candidat ar fi pus ar fi fost gasit ca a colaborat cu Al Qaida, mai putin unul care a terminat “o anumita academie”. Or, astazi, Liviu Dragnea l-a propus ca premier pe Sorin Grindeanu, absolvent al Academiei Nationale de Informatii a SRI.


​VIDEO Cum vor doi inventatori sa faca bani din securitatea in caz de cutremur. Metoda din America sau metoda din Rusia?
11:19:00 AM
Teama de cutremure a inspirat multi inventatori si antreprenori sa scoata pe piata solutii de protectie inedite. Capsula anti-dezastru si patul care te "inghite" sunt doua dintre recentele inventii anti-seism. Prima a fost produsa de o firma americana, iar a doua de un rus.


Erdogan acuza Occidentul ca sprijina gruparile teroriste, inclusiv Statul Islamic: Avem dovezi. Reactia SUA
11:10:53 AM
Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a acuzat marti Occidentul ca nu isi respecta promisiunile in Siria si sprijina acolo "grupari teroriste", printre care gruparea Stat Islamic (SI), relateaza AFP.


Britanicul Bradley Wiggins si-a anuntat retragerea din ciclism
11:08:00 AM
Ciclistul britanic Bradley Wiggins (36 de ani), invingator in Turul Frantei in 2012 si de cinci ori campion olimpic, si-a anuntat miercuri retragerea din activitate, prin intermediul unui mesaj postat pe retelele de socializare.


Aglomeratie pe DN 1: Se circula in coloana pe Valea Prahovei, pe ambele sensuri, in zona statiunilor
11:05:00 AM
Pe DN1, pe Valea Prahovei, se circula in coloana intre Sinaia si Busteni, pe sensul de mers catre Brasov, iar in sens invers intre Predeal si Busteni. Ninge, iar pe partea carosabila a inceput sa se depuna zapada, in conditiile in care utilajele de deszapezire se deplaseaza cu viteza redusa, din cauza aglomeratiei, anunta Centrul Infotrafic.


Cine este Sorin Grindeanu, propus premier de PSD: fost ministru al Telecomunicatiilor, fost membru in Comisia SRI, cursant la Academia SRI, actualul presedinte CJ Timis
11:00:00 AM
Sorin Grindeanu a fost ministru al Comunicatiilor in guvernul Ponta si este actualul presedinte al Consiliului Judetean Timis. A fost membru in Comisia de control a SRI din Parlament in perioada februarie 2013 - decembrie 2014. A fost deputat PSD de Timis si presedinte al Organizatiei Judetene a PSD Timis si al PSD Timisoara. E nascut la 5 decembrie 1973 in Caransebes. In perioada 2008-2012 a fost viceprimar al Timisoarei.


Modificare importanta pentru campaniile AdWords: in 2017 vei putea lucra doar cu anunturi text extinse (ETA)
10:59:00 AM
Utilizatorii platformei de publicitate prin anunturi platite Google Adwords nu vor mai putea crea si edita anunturi text standard ci doar anunturi text extinse, incepand cu 31 ianuarie 2017. Google a anuntat noul format inca din mai 2016 si este, probabil, cea mai importanta schimbare in Adwords din ultimii 16 ani.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply