Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Fondurile europene pentru afacerile din agricultura - cat au atras fermierii
6:38:02 AM
Fermierii din Romania au primit circa 4 miliarde de euro in schemele de finantare sustinute din fonduri europene si de la bugetul de stat, in perioada noiembrie 2015 - decembrie 2016, afirma miercuri Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, intr-un comunicat remis SatupCafe.ro.


Euro depaseste 4,54 lei, nivel maxim al ultimilor aproape trei ani. Dolarul atinge un nou record istoric
6:31:24 AM
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a anuntat miercuri un curs de referinta de 4,5409 lei/euro, in crestere cu 0,1% fata de nivelul din sedinta precedenta si nivel maxim din 10 ianuarie 2014, pe o tendinta regionala care s-a adaugat ingrijorarilor investitorilor legate de o eventuala instabilitate politica in Romania. Dolarul a urcat din nou peste pragul de 4,35 lei si a atins un nou nivel maxim istoric, scrie news.ro.


Turcia si Rusia au convenit asupra unei incetari a focului in Siria (agentia proguvernamentala Anadolu)
6:25:41 AM
Turcia si Rusia, care coopereaza de acum in Siria, au convenit asupra unei incetari a focului in aceasta tara devastata de razboi care ar urma sa intre in vigoare in intreaga tara, a anuntat miercuri agentia pro-guvernamentala turca, citata de AFP.


Directoarea Agentiei Ruse Antidoping recunoaste ca in Rusia a existat o conspiratie institutionala cu privire la dopaj
6:13:00 AM
Responsabili rusi au recunoscut ca in tara lor s-a practicat dopajul pe scara larga, directoarea generala a Agentiei Antidoping, Anna Antseliovich, vorbind chiar despre o "conspiratie institutionala". Antseliovich sustine insa ca oficialii cei mai importanti din guvern nu au fost implicati, relateaza New York Times, citat de News.ro.


Ancheta interna la Politia Romana in cazul disparitiei lui Sebastian Ghita: Nu au fost constatate incalcari ale normelor procedurale si nu sunt date ca Ghita ar fi iesit din tara
5:52:00 AM
Ancheta interna efectuata la Politia Romana arata ca nu au fost constatate incalcari ale normelor procedurale cu privire la modul in care au actionat politistii in cazul "disparitiei" fostului deputat Sebastian Ghita, scrie Agerpres, citand un comunicat al IGPR. De asemenea, Politia de Frontiera a intensificat verificarile la punctele de trecere a frontierei, avand in vedere mentinerea interdictiei de a parasi teritoriul Romaniei fata de Sebastian Ghita, iar pana in prezent nu exista date care sa confirme ca Sebastian Ghita ar fi iesit din tara.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply