Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Disputa Dragnea-Arafat privind sistemul medical de urgenta si mentinerea in functie a sefului DSU
2:43:25 AM
Seful DSU, Raed Arafat, ii raspunde intr-o postare pe Facebook liderului PSD Liviu Dragnea, care, intrebat despre situatia din sistemul medical de urgenta si daca Arafat va fi mentinut in functie, a raspuns ca "acest subiect trebuie tratat cu mult mai multa responsabilitate si cu mult mai putina imagine", transmite News.ro.


Sarbatorile de iarna - Magie sau Urgie?
2:40:08 AM
Cum se face că sunt ani în care abia vă mai vorbiți după revelion? Cum ajungem să ne agățăm reproșuri de gât, în loc de globuri în brad? Cum de ajunge Crăciunul o corvoadă? Să studiem împreună principalele posibile cauze ale nefericirii aduse în cuplu de ”urgia” sărbătorilor.


Continua ofensiva chinezilor: Carlos Tevez a semnat cu Shanghai Shenhua - Salariu de 20 de milioane de euro pe sezon
2:35:30 AM
Fotbalul din China a reusit prin banii sai sa mai aduca un nume cunoscut in Asia, Carlos Tevez semnand un contract valabil pentru urmatorii doi ani cu Shanghai Shenhua. Atacantul argentinian va primi nu mai putin de 20 de milioane de euro net pe stagiune, dupa cum informeaza presa iberica.


Fara snitel vegetarian si carnat vegan: ​Ministrul german al agriculturii vrea ca produsele din inlocuitori sa nu mai aiba denumiri carnivore
2:27:00 AM
Ministrul agriculturii din Germania a cerut interzicerea unor denumiri precum “snitel vegetarian” in cazul produselor din inlocuitori de carne, despre care spune ca induc in eroare consumatorii, noteaza The Guardian.


​VIDEO Tottenham, victorie categorica pe terenul lui Southampton: 4-1
2:18:00 AM
Condusa cu 1-0 inca din minutul 2, Tottenham a avut puterea sa revina si sa se impuna cu 4-1 pe terenul celor de la Southampton, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul XVIII din Premier League.


Anul 2016 va fi mai lung cu o fractiune de secunda. Cum se explica
2:01:00 AM
Anul  2016 va fi putin mai lung decat suntem obisnuiti. In noapte de Revelion vom avea o fractiune de secunda in plus care va fi introdusa la ultimul minut din an. Asadar, ultima secunda din 2016 nu va fi la ora 23:59:59, ci la 23:59:60, inainte ca ceasurile sa aratate ora 24.00.00.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply