Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ambasada Rusiei in Damasc, vizata de tiruri de obuze / Nu exista victime, Moscova denunta o provocare
1:41:04 PM
Ambasada Rusiei la Damasc a fost vizata de tiruri de obuze in doua randuri, miercuri, fara a face victime sau pagube materiale, a anuntat ministerul rus al Afacerilor Externe, care denunta o "provocare", scrie AFP.


Ana Ivanovic se retrage din tenis la 29 de ani
1:26:00 PM
Ana Ivanovic a anuntat, intr-o postare pe contul personal de Facebook, ca se retrage din tenis la varsta de 29 de ani. "Am o veste importanta si am ales s-o fac publica aici pentru ca voi meritati ce mai mult. Nu exista o varianta usoara sa spun asta: am decis sa ma retrag din tenisul profesionist", a precizat, miercuri seara, sarboaica.

Se actualizeaza.


​FOTO Documentul trimis de Dragnea si Tariceanu la Cotroceni: Apreciem ca fiind in afara cadrului constitutional procedura prin care nu ati fost de acord cu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh
1:18:00 PM
Presedintele PSD Liviu Dragnea si liderii ALDE Calin Popescu-Tariceanu si Daniel Constantin au redactat si semnat impreuna o scrisoare care va ajunge prin fax miercuri seara la palatul Cotroceni, in care ii inainteaza presedintelui Klaus Iohannis oficial propunerea de premier in persoana lui Sorin Grindeanu. In text, acestia afirma ca apreciaza ca fiind "in afara cadrului constitutional" refuzul presedintelui de a o desemna pe Sevil Shhaideh, insa inainteaza o noua propunere pentru a evita o criza politica.
Vezi aici documentul (foto atasat) si in articol


Liviu Dragnea: Sorin Grindeanu nu are nicio legatura cu SRI, din greseala a fost in Comisia SRI
1:03:00 PM
Liviu Dragnea declarat miercuri ca Sorin Grindeanu, a doua propunere a PSD pentru functia de prim ministru, "nu are nicio legatura" cu Serviciul Roman de Informatii si a afirmat ca acesta a fost "din intamplare" membru in Comisia parlamentara pentru controlul SRI.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply