Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Bloomberg: Cei mai bogati oameni din lume si-au majorat averile cu 237 de miliarde de dolari, in 2016
3:45:29 AM
Intr-un an in care votantii populisti au remodelat politica din Europa si SUA, cei mai bogati oameni din lume incheie anul 2016 cu 237 de miliarde de dolari mai mult decat aveau la inceputul anului, transmite Bloomberg, citat de Agerpres. Pe fondul datelor economice dezamagitoare din China, votul Marii Britanii in favoarea iesirii din UE (Brexit) si alegerea miliardarului Donald Trump in functia de presedinte al SUA, cei mai norocosi oameni ai planetei au castigat pana la inchiderea sedintei bursiere din 27 decembrie 4.400 de miliarde de dolari, in crestere cu 5,7% fata de 2015, conform indicelui Bloomberg Billionaires.


6 prebiotice naturale de inclus in dieta alimentara
3:37:31 AM
Se stie ca prebioticele ajuta la refacerea florei intestinale, ce este asociata unei bune functionari a sistemului digestiv si unui sistem imunitar puternic si, de aceea, obtinerea beneficiilor prebioticelor din surse naturale este indicata oricarei diete alimentare.


Legea Dragnea care elimina 102 taxe intra miercuri la vot final in plenul Camerei Deputatilor
3:36:00 AM
Proiectul de lege privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, retrimis de presedintele Klaus Iohannis in Parlament, va intra miercuri in dezbaterea Comisiei de buget-finante, dupa care va fi supus la vot in plenul Camerei Deputatilor, a anuntat secretarul Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustinand ca actul trebuie sa fie adoptat inaintea votarii bugetului de stat pe anul 2017, potrivit News.ro. Plenul Senatului a respins marti, cu 82 de voturi, cererea de reexaminare a legii privind eliminarea a 102 taxe.


Mihai Chirica, primarul Iasului: I-am dat un cec in alb lui Liviu Dragnea pentru o decizie privind premierul
3:34:35 AM
Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, care este si vicepresedinte PSD, a declarat miercuri pentru HotNews.ro ca l-a imputernicit pe Liviu Dragnea sa ia "decizia potrivita" privind propunerea de premier. "I-am dat practic un cec in alb pentru sedinta conducerii PSD, la care eu nu pot participa din motive de sanatate", a spus Chirica. Lia Olguta Vasilescu a spus pentru HotNews.ro ca asteapta pozitia lui Liviu Dragnea si apoi va face declaratii despre solutia pe care coalitia PSD - ALDE trebuie sa o adopte.


Exista un motiv stiintific pentru care gatitul te linisteste
3:22:43 AM
Când te afli în mijlocul unei crize emoționale (se întâmplă, este o parte a fiintei umane) este, probabil, o idee bună să te intrebi când ai mâncat ultima oara.


A inceput sa ninga usor in Bucuresti
3:16:00 AM
In Bucuresti a inceput sa ninga usor, miercuri dimineata, in jurul orei 10:00. Meteorologii au anuntat precipitatii slabe in perioada 27 - 28 decembrie, precum si intre 3 si 8 ianuarie.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply