Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

​VIDEO Retelele de socializare si depresia (scurtmetraj)
3:13:50 AM
Din cand in cand ni se aminteste despre conexiunea dintre prezenta prelungita in mediul online - in special activitatea pe platformele de socializare - si instalarea depresiei, anxietatii si a problemelor psihice asociate acestora. In materialul video de mai jos, realizat de regizorul Kerith Lemon, ne este ilustrata aceasta legatura puternica ce sta la baza rutinei zilnice pe care majoritatea oamenilor o au in zilele noastre.


Basescu Este esential ca Parlamentul si Guvernul sa traga o linie rosie groasa intre ele si atotputernicele servicii de informatii plus DNA
3:08:26 AM
Noul Parlament si viitorul Guvern trebuie sa se separe de serviciile de informatii si de DNA, amestecul unora in activitatea celorlalte este ilegal si neconstitutional, afirma Traian Basescu.


UPDATE Lazar: Procurorii vor da o solutie in Dosarul Hexi Pharma cel mai tarziu in februarie / Dosarul Mineriada este in faza finala
3:02:00 AM
Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, joi, ca o solutie in dosarul 'Hexi Pharma' va fi emisa cel mai tarziu in luna februarie, informeaza Agerpres.
UPDATE 10.13 "Dosarul privind Mineriada se afla in faza finala de solutionare. (...) In primele luni ale anului urmator vom avea o solutie", a precizat Lazar.


Vindecarea infectiilor urinare cu merisor este un mit
2:53:01 AM
Nu exista dovezi ale studiilor de specialitate pentru a lua in considerare ideea ca merisorul - planta medicinala din familia Ericaceae - in forma sa naturala sau sub forma de capsule, ajuta la tratarea infectiilor urinare si, cu toate acestea, medicii si farmacistii nu ezita sa recomande astfel de tratamente persoanelor ce sufera de aceasta afectiune.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply