Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Presedintele Iohannis se intalneste cu Sorin Grindeanu la Cotroceni
4:33:57 AM
Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, la Palatul Cotroceni, cu Sorin Grindeanu, propus de PSD-ALDE pentru functia de premier, a declarat, pentru Agerpres, Madalina Dobrovolschi, purtatorul de cuvant al sefului statului.


Marii disparuti ai anului 2016 din lumea sportului: De la Iolanda Balas Soter, pana la Johan Cruyff, Muhammad Ali sau Didi Prodan​
4:23:00 AM
2016 a fost un an in care multe figuri importante din lumea sportului au murit. La nivel national, Iolanda Balas Soter (79 de ani) si Daniel Prodan (44 de ani) ne-au parasit, in timp ce la nivel mondial ii putem reaminti pe legendarii Johan Cruyff, Muhammad Ali si Cesare Maldini. Sa nu-l uitam nici pe Patrick Ekeng, mijlocasul camerunez al echipei Dinamo Bucuresti, cel care a decedat in timpul unui meci, la 26 de ani, dupa ce s-a prabusit pe gazon in urma unei crize cardiace.


Un roman risca pana la 30 de ani de inchisoare in SUA pentru ca a furat 127.000$ clonand carduri
4:21:00 AM
Un roman risca pana la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a pledat vinovat de furtul a circa 127.000 de dolari prin instalarea de dispozitive de clonare a cardurilor la mai multe bancomate din mai multe state americane, printre care New York si Massachusetts, relateaza CBS6, citat de News.ro.


Atentionari Cod Galben de vant si ninsori in sud estul tarii
4:17:29 AM
Meteorologii au emis joi doua atentionari Cod Galben, pentru vant intens si ninsori, in 11 judete din sud-estul tarii.


Sebastian Ghita, disparut din 21 decembrie, nu s-a prezentat la IPJ Prahova unde trebuia sa semneze pentru controlul judiciar
4:01:01 AM
Fostul deputat Sebastian Ghita nu s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Prahova, unde era asteptat joi, la ora 10.30, pentru a semna conform procedurilor, in cadrul controlului judiciar dispus in dosarul in care a fost trimis in judecata alaturi de fosti sefi de Parchet si Politie din Prahova. Ghita a fost ultima data la IPJ in 19 decembrie, iar dupa doua zile nu a raspuns citatie procurorilor DNA Ploiesti, fiind cautat de politisti si dat in consemn la frontiera, potrivit news.ro.


Presedinte Rompan: Ajutoarele sociale au stricat complet conceptul de munca
4:00:27 AM
Potrivit Rompan, industria autohtona de morarit si panificatie se confrunta cu un deficit de forta de munca din cauza salariilor reduse din sector, dar si a ajutoarelor sociale care s-au dat in ultimii ani si care "au stricat complet conceptul de munca", iar pentru a-si proteja business-ul marii producatori de paine vor sa aduca forta de munca din afara, transmite Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply