Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Cosette Chichirau a parasit studioul Antenei 3 dupa o disputa cu Mugur Ciuvica: Sunteti de o mizerie extraordinara! Am muncit in strainatate pentru ca voi jefuiti tara, sunteti corupti si furati!
5:46:00 AM
Deputatul USR Cosette Chichirau a parasit, joi seara, studioul Antenei 3, in timpul emisiunii "Subiectiv", moderate de Razvan Dumitrescu, dupa o disputa cu Mugur Ciuvica, care a acuzat-o ca in Romania nu sunt autostrazi din cauza ca ea a studiat si lucrat in afara tarii si "nu plateste impozite la stat": "Noi suntem cei care am muncit in strainatate, iar noi acolo am fost singuri, pentru ca voi jefuiti tara! Pentru ca voi sunteti corupti si furati! De asta am plecat in strainatate! Sunteti de o mizerie extraordinara ce faceti dumneavoastra! Si nu va permit asta!", a replicat Cosette Chichirau, apoi a parasit studioul Antenei 3.


Medvedev: Obama isi incheie mandatul in agonie anti-rusa. RIP
5:30:54 AM
Administratia Obama isi incheie cel de al doilea mandat in "agonie anti-rusa", a declarat premierul rus Dmitri Medvedev vineri, la o zi dupa ce Statele Unite au impus noi sanctiuni Rusiei ca raspuns la presupusele atacuri cibernetice asupra institutiile Partidului Democrat, informeaza Reuters.


Circulatie in conditii de iarna pe autostrada A2: Ninge viscolit pe sectorul Drajna - Fetesti
5:19:00 AM
Pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta , intre km 105-212, si pe autostrada A4 Ovidiu  - Agigea se circula in conditii de iarna, anunta Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. In special intre kilometrii 120 si 212 (Drajna - Fetesti) ninge puternic si se semnaleaza viscol. Avand in vedere conditiile meteorologice, politia ii sfatuieste pe soferi sa fie prudenti, sa adapteze viteza de deplasare la conditiile meteo-rutiere, sa nu bruscheze comenzile autovehiculului si sa mareasca distanta de siguranta fata de vehiculele dinainte.


Cum au iesit Liviu Dragnea si Klaus Iohannis din criza politica
5:03:00 AM
Cu desemnarea lui Sorin Grindeanu in functia de premier, Romania incheie anul evitand escaladarea crizei politice aparute dupa respingerea primei propuneri la functia de premier. Este cea mai importanta veste pentru opinia publica interna si partenerii externi, pentru mediul de afaceri, investitori si economie in ansamblu. Vecinii bulgari nu reusesc de aproape doua luni sa formeze un nou guvern, tara fiind blocata intr-un conflict politic pagubos si vor merge foarte probabil la anticipate anul viitor. La Bucuresti, harmalaia s-a oprit brusc dupa aproape trei saptamani de amenintari cu suspendarea presedintelui. Cine a castigat si cine a pierdut si, mai ales, ce urmeaza?


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply