Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ambitia chinezilor nu are limite: Cristiano Ronaldo, ademenenit cu un salariu de 100 de milioane de euro
2:37:00 AM
China vrea sa faca din prima liga nationala de fotbal unul din cele mai importante campionate din lume, asiaticii transferand multe nume cunoscute de pe "Batranul Continent". Ultima oferta a chinezilor s-a indreptat catre Real Madrid, formatie de unde l-au dorit pe Cristiano Ronaldo. Conform BBC, chinezii au oferit 300 de milioane de euro Realului pentru starul sau portughez.


Barbatii vor sa se simta doriti?
2:19:36 AM
Sentimentul de a fi dorit poate fi mai important pentru bărbați decât se credea anterior. Barbatii doar doresc sau, la randul lor, au nevoie sa se simta doriti? Potrivit rolurilor de gen tradiționale, barbatii ar trebui sa-si faca partenerele sa se simta dorite.


Alerta cu bomba in Bucuresti, in zona Piata Amzei
2:11:00 AM
Alerta cu bomba vineri dimineata in Bucuresti, in zona Piata Amzei, dupa ce au fost descoperite doua bagaje suspecte, anunta Digi 24. Genistii intervin la fata locului, pentru a stabili daca exista vreun pericol. Circulatia este restrictionata. Echipa pirotehnica a Serviciului Roman de Informatii s-a deplasat in fata sinagogii din Piata Amzei, unde au fost gasite si sunt cercetate doua genti abandonate pe trotuar, a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al SRI, Ovidiu Marincea.


Un motiv in plus pentru a stopa fumatul pe durata sarcinii - studiu
2:09:55 AM
Femeile care fumeaza pe durata sarcinii risca sa dea nastere unui copil cu leziuni renale, prin comparatie cu femeile care se lasa de fumat in aceasta perioada, sugereaza un nou studiu efectuat de cercetatorii japonezi de la Universitatea Kyoto.


Traficul feroviar intre Bistrita si Cluj este intrerupt dupa ce locomotiva unui tren a deraiat
2:03:15 AM
Circulatia feroviara intre municipiile Bistrita si Cluj-Napoca, pe magistrala de cale ferata 401, este la aceasta ora intrerupta in zona statiei Beclean (judetul Bistrita-Nasaud), dupa ce locomotiva trenului Regio 4107 a deraiat. Incidentul nu s-a soldat cu victime, anunta Centrul Infotrafic.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply