Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Valentin Jucan (CNA), despre inregistrarea video cu Sebastian Ghita: Voi sesiza DNA in cazul RomaniaTV pentru favorizarea infractorului
8:44:29 AM
Valentin-Alexandru Jucan, membru al Consiliului National al Audiovizualului (CNA), a scris pe Facebook ca va sesiza Directia Nationala Anticoruptie (DNA) in cazul Romania TV, pentru favorizarea infractorului, postul de televiziune fiind complice la fuga lui Sebastian Ghita, potrivit news.ro.


O companie americana va plati o croaziera in Caraibe pentru toti cei 800 de angajati
8:42:17 AM
Seful unui producator de mobila de bucatarie din statul american Iowa va plati o croaziera in Caraibe pentru toti cei 800 de angajati ai companiei, drept recompensa pentru activitatea din 2016, a relatat publicatia The Courier, citata de Business Insider si News.ro.


Bucuresti: Programul de circulatie a mijloacelor de transport in comun in noaptea de Revelion
8:35:00 AM
In noaptea de Revelion (31 decembrie 2016/01 ianuarie 2017), vor functiona cele 25 de linii de noapte, precum si liniile de tramvai 1 si 41, anunta RATB.


Consilierii USR sector 1 cer Primariei Capitalei si primariilor de sector sa faca un inventar al locurilor de parcare, sa le eficientizeze si abia apoi sa faca unele noi
8:27:00 AM
Consilierii USR sector 1 cer intr-o petitie adresata primarului general Gabriela Firea si primarului sectorului 1, Dan Tudorache, ca primariile din Bucuresti sa faca intai un inventar al locurilor de parcare, sa  le reorganizeze pentru a le eficientiza si abia apoi sa construiasca parcari noi, un demers care necesita mai mult timp si bani.


Guvernul a stabilit cum vor fi returnati banii celor care au donat pentru Cumintenia Pamantului
8:16:10 AM
Guvernul a stabilit, in sedinta de joi, mecanismul de restituire a donatiilor pentru opera de arta "Cumintenia Pamantului", informeaza Executivul intr-un comunicat citat de Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply