Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

LIVE TEXT Liviu Dragnea, declaratii dupa sedinta conducerii PSD
10:45:00 AM
Liviu Dragnea face declaratii dupa reuniunea conducerii PSD,  in care s-a discutat alegerea intre o noua propunere de premier sau declansarea suspendarii presedintelui Klaus Iohannis.


VIDEO - FOTOGALERIE Cum arata sediul Primariei Capitalei dupa o investitie de circa 160 milioane lei. Controverse privind calitatea lucrarilor
10:39:00 AM
Ultima sedinta de Consiliu General din anul 2016 a avut loc miercuri, la vechiul sediu al Primariei Capitalei de pe bd. Regina Elisabeta, dupa ce municipalitatea a inceput procedura de mutare din turnul de pe Splaiul Independentei, unde a stat cu chirie in ultimii sase ani. Cladirea de pe bd. Regina Elisabeta, sediul istoric al institutiei, s-a aflat timp de 6 ani in proces de consolidare si restaurare. Miercuri a fost si prima zi in care presa, dar si consilierii generali au putut vizita in mod oficial cladirea, dupa ce municipalitatea a investit aici circa 160 milioane lei. Parerile privind calitatea lucrarilor au fost impartite.


Proiectul de lege care ar permite fumatul in spatii inchise special amenajate a primit aviz negativ in comisiile din Camera Deputatilor
10:36:10 AM
Proiectul de lege care ar permite fumatul in spatii inchise special amenajate, precum si infiintarea asa-numitelor "cluburi pentru fumatori", adoptat tacit de Senat in noiembrie, a primit, miercuri, aviz negativ din partea Comisiei pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor, anunta News.ro. Comisia a acordat un vot negativ propunerii legislative pentru modificarea si completarea Legii 349/2002 pentru prevenirea si combaterea consumului de tutun, care ar permite fumatul in spatii inchise special amenajate.


Donald Trump il acuza pe Barack Obama ca pune obstacole in procesul de tranzitie: Ramai puternic, Israel, 20 ianuarie este foarte aproape
10:23:52 AM
Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, l-a acuzat miercuri pe Barack Obama ca face "declaratii incendiare" si ca pune "obstacole" care afacteaza procesul de predare a puterii in America, scrie AFP.


Politia germana a arestat un presupus complice al lui Anis Amri, principalul suspect in cazul atacului cu camionul de la Targul de Craciun
10:19:51 AM
Un tunisian in varsta de 40 de ani, suspectat de legaturi cu Anis Amri, presupusul autor al atacului cu camionul de la Targul de Craciun din Berlin, soldat cu 12 morti, a fost arestat in capitala Germaniei, a anuntat miercuri Parchetul din aceasta tara, citat de AFP.


Schi alpin: Mikaela Shiffrin a castigat al doilea slalom urias de la Semmering
10:05:00 AM
Americanca Mikaela Shiffrin a castigat miercuri al doilea slalom urias de la Semmering (Austria) din Cupa Mondiala de schi alpin, dupa ce s-a impus aici si marti, in ambele zile locul al doilea revenind frantuzoaicei Tessa Worley.


Ilie Stan, noul antrenor al echipei ASA Targu Mures
9:48:00 AM
Tehnicianul Ilie Stan (49 de ani) a fost numit, miercuri, in functia de antrenor principal al echipei ASA Targu Mures, dupa plecarea lui Dan Alexa la Concordia Chiajna, informeaza site-ul oficial al gruparii din Liga 1.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply