Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Sebastian Ghita, a doua inregistrare VIDEO difuzata de Romania TV dupa disparitie: Toate dosarele cu patroni de media au fost masluite
12:25:00 PM
Postul Romania TV difuzeaza joi seara o noua inregistrare video cu Sebastian Ghita. In inregistrare, Ghita continua acuzatiile la adresa sefei DNA si acuza ca "toate dosarele cu patroni de media au fost masluite". Ghita a sustinut, de asemenea, ca a fost folosit de Laura Codruta Kovesi in dosarul Realitatea - Vintu.


Apropierea recenta a Rusiei si Iranului de talibani starneste temeri legate de un nou razboi prin procura
12:12:06 PM
Aparenta apropiere dintre insurgentii talibani si Rusia si Iran din ultimele luni starneste temeri legate de un nou razboi prin procura in Afganistan, tara aflata deja in plin haos, scrie AFP. Potrivit Moscovei si Teheranului, contactele cu insurgentii afgani vizeaza exclusiv imbunatatirea securitatii regionale, dar Statele Unite nu isi ascund scepticismul.


ANALIZA si CALENDAR: 2017 an decisiv pentru casele de marcat fiscale
12:08:00 PM
Antreprenorii si afacerile care utilizeaza case de marcat fiscale au primit un ragaz suplimentar de un an de zile pana la introducerea obligatorile a noilor modele ce vor fi conectate la sistemul de monitorizare al ANAF. Spre finalul lui 2016, guvernul a amanat cu noua luni calendarul, printr-o ordonanta de urgenta care asteapta sa fie publicata in Monitorul Oficial.

Vezi in text noile termene din calendar


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply