Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ministerul Sanatatii: Numarul deceselor provocate de rujeola a urcat la 10. Cazul unui copil de un an si 6 luni, care a murit la Spitalul Victor Babes din Timisoara, nu a fost raportat
10:15:00 AM
Cazul unui copil de un an si sase luni, nevaccinat, care a murit de rujeola la Spitalul "Victor Babes" din Timisoara nu a fost raportat autoritatilor, de aceea el nu a aparut in informarile saptamanale ale Centrului National pentru Supravegherea si Controlul Bolilor Transmisibile, anunta Ministerul Sanatatii, precizand ca numarul deceselor provocate de rujeola ajunge, astfel, la 10.


Ana-Maria Patru, fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente, trimisa in judecata pentru trafic de influenta si spalare de bani
9:56:50 AM
Ana-Maria Patru, fost presedinte al Autoritatii Electorale Permanente, aflata in prezent in arest la domiciliu, a fost trimisa in judecata de procurorii DNA Ploiesti pentru trei infractiuni de trafic de influenta si doua infractiuni de spalare a banilor, anunta Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat.


​Abu Dhabi: Andy Murray, invins in semifinale de David Goffin
9:51:00 AM
Lider al clasamentului mondial, Andy Murray a fost invins in semifinalele turneului demonstrativ de la Abu Dhabi, britanicul fiind depasit in doua seturi de David Goffin.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply