Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Lia Olguta Vasilescu, mesaj pentru Cristian Busoi: O sa-ti creasca nasucul! Ai spus cu subiect si predicat ca, indiferent de scor, Iohannis nu va nominaliza premier de la PSD
8:41:54 AM
Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, i-a transmis un mesaj pe Facebook liberalului Cristian Busoi: "Cristian, o sa-ti creasca nasucul! Am avut o conversatie in seara in care a fost invitat si Ludovic Orban, in biroul de protocol de la Antena 3, inainte de emisiune. Ai spus cu subiect si predicat ca, indiferent de scor, Iohannis nu va nominaliza premier de la PSD. Erai foarte sigur pe tine. Nu mai esti?"


Afacerile care scad la inceput de 2017, in perceptia managerilor
8:39:09 AM
Afacerile din doua domenii importante cunosc scaderi la inceput de 2017, in perceptia managerilor de firme care activeaza in acele sectoare, releva un sondaj de opinie facut public miercuri de Institutul National de Statistica (INS).


Madridul introduce circulatia alternativa numere pare / impare, pentru a reduce poluarea
8:38:25 AM
Madridul a anuntat miercuri ca masinile cu numere de circulatie pare nu vor putea circula joi in capitala Spaniei, pentru a reduce poluarea, scrie Reuters.


Japonia: Cutremur de 5,9 la nord-est de Tokyo
8:22:55 AM
Un cutremur puternic a fost inregistrat miercuri seara la nord-est de Tokyo, anunta institutul american de geofizica USGS, care evalueaza magnitudinea la 5,9, scrie AFP.


Cum se straduieste China sa readuca bicicletele pe strazi
8:17:49 AM
​In anii ani 70' si 80' bicicleta era principalul mijloc de deplasare in China si peste 60% dintre oameni mergeau la serviciu cu bicicleta, insa acum procentul este de cinci ori mai mic si marile orase sunt "inecate" de poluare. Mai multe municipalitati si companii incearca sa faca bicicletele din nou interesante pentru chinezi, insa nu va fi usor in tara unde numarul de automobile a depasit 170 de milioane. Intr-o analiza, The Guardian explica in ce mod bicicletele pot reveni la moda.


VIDEO ARHIVA Actrita Claude Gensac, partenera lui Louis de Funs in seria Jandarmul, a murit la varsta de 89 de ani
8:06:00 AM
Actrita franceza Claude Gensac, care a interpretat rolul sotiei lui Louis de Funes in 10 filme si a jucat in peste 100 de filme de-a lungul carierei, a murit in somn, in noaptea de luni spre marti, la varsta de 89 de ani, a anuntat fiul artistei, pentru AFP. Claude Gensac a devenit cunoscuta in intreaga lume dupa ce a jucat rolul sotiei lui Louis de Funes in filmele din seria "Jandarmul".


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply