Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Liviu Dragnea: Sa nu mai planga nimeni pe umerii TVR si ai Radioului, acum vor fi independenti. Sa nu se mai caciuleasca
9:39:56 AM
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, dupa ce solicitarea de reexaminare a legii privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, transmisa Parlamentului de presedintele Klaus Iohannis, a fost respinsa, ca TVR si Radioul public vor fi in sfarsit independente de politic si nu vor mai trebui sa se "caciuleasca" la liderii politici pentru bani, relateaza News.ro.


A inceput sedinta PSD, in care se decide fie noua propunere de premier, fie suspendarea presedintelui
9:25:00 AM
Sedinta Comitetului Executiv National al PSD, formula de conducere extinsa a partidului, a inceput in jurul orei 16.00, la sediul din Kiseleff. In sedinta ar urma sa se voteze o noua propunere de premier, dar si posibilitatea declansarii suspendarii presedintelui Klaus Iohannis.


Vasile Dincu despre inregistrarea cu Sebastian Ghita: Nici nu confirm, nici nu infirm. E o chestiune privata, in perioada respectiva nu aveam demnitate publica
9:06:34 AM
Vicepremierul Vasile Dincu a declarat, pentru Agerpres, in legatura cu evenimentul la care face referire Sebastian Ghita in inregistrarea difuzata miercuri de Romania Tv, ca este ''o chestiune privata". Intrebat despre participarea la respectivul eveniment, Dincu a raspuns ca: "Nici nu confirm, nici nu infirm. E o chestiune privata. Nu am nimic de comentat. In plus, in perioada respectiva nu aveam nicio demnitate publica."


Anul bancar 2016: Profituri record, banci mai sanatoase, dar relatiile cu clientii raman incordate
9:06:00 AM
Anul care se incheie peste cateva zile a fost, din punct de vedere financiar, un an bun pentru bancile din Romania. Au facut profituri record la noi in tara, unele au reusit sa isi curete bilanturile in vreme ce altele sunt pe cale de a o face, iar costurile au fost tinute sub control. De cealalta parte, a minusurilor, avem inca o relatie proasta cu consumatorii, nemultumiri interne legate de nivelul salarial din unele banci dar si insuficiente eforturi de a-si educa angajatii proprii care intra in contact cu clientii. Am mai spus-o, inainte de a pretinde educatie financiara clientilor, bancherii ar trebui sa pretinda o educatie financiara rezonabila propriilor salariati din front-office.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply