Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

MAI: 25.000 de politisti, pompieri, jandarmi si politisti de frontiera, mobilizati in perioada 31 decembrie - 2 ianuarie
4:34:29 AM
Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a mobilizat 25.000 de politisti, pompieri, jandarmi si politisti de frontiera in perioada 31 decembrie - 2 ianuarie, suplimentar fata de dispozitivul curent, pentru prevenirea si descurajarea comiterii de fapte ilegale, dar si pentru combaterea infractiunilor grave, transmite Agerpres.


De Revelion va fi ger in mare parte din tara, dar din prima zi a anului temperaturile vor creste
4:13:20 AM
Vremea va fi rece, chiar geroasa in unele zone ale tarii, in noaptea de Revelion, cu temperaturi minime care vor atinge si -20 de grade in estul Transilvaniei, dar temperaturile vor creste incepand cu prima zi din noul an. In Capitala, nu sunt sanse de ninsoare in noaptea de Revelion, potrivit informatiilor furnizate News.ro de catre meteorologul Romica Jurca de la Administratia Nationala de Meteorologie.


WTA Shenzhen: Simona Halep o va intalni in primul tur pe Jelena Jankovic
3:55:00 AM
Simona Halep va fi cap de serie numarul doi la turneul WTA de la Shenzhen (China), competitie dotata cu premii totale in valoare de 750.000 de dolari. In primul tur, numarul 4 mondial o va intalni pe Jelena Jankovic, din Serbia (locul 54 WTA), informeaza site-ul oficial al turneului.


VIDEO Mesajul de Anul Nou al lui Klaus Iohannis: NU va pierdeti increderea in Romania
3:54:00 AM
"Dragi romani, fie ca traiti in tara sau sunteti plecati peste hotare, nu va pierdeti increderea in Romania!", spune presedintele Klaus Iohannis in mesajul de Anul Nou.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply