Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Nicusor Dan: USR va vota impotriva investirii guvernului PSD, care va fi condus de Liviu Dragnea din Kiseleff
4:51:14 AM
USR va vota impotriva investirii guvernului PSD, "chiar daca acesta este condus de Sorin Grindeanu. (...) Guvernul va fi condus tot de Liviu Dragnea dar de la sediul partidului, din Kiseleff", scrie vineri presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, pe pagina sa de Facebook.


FOTO Echipamentul pe care Simona Halep il va purta la Australian Open
4:45:00 AM
Pe 16 ianuarie 2017, la Melbourne va debuta Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Adidas, sponsorul tehnic al Simonei Halep, a prezentat deja echipamentul pe care sportiva nascuta la Constanta il va purta la competitia de la Antipozi.


Aglomeratie pe Valea Prahovei: Se circula in coloana la Comarnic si Busteni, pe sensul de urcare spre munte
4:37:00 AM
DN 1 incepe sa se aglomereze, vineri dimineata, pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare catre munte, la intrarea in orasele Comarnic si Busteni formandu-se coloane de masini, in conditiile in care mii de turisti care vor petrece Revelionul in statiunile montane se indreapta catre locurile de cazare, anunta News.ro.


Traian Basescu despre desemnarea lui Sorin Grindeanu: Gresit, domnule Presedinte!
4:25:43 AM
Presedintele PMP, Traian Basescu, a reactionat, pe pagina sa de Facebook, dupa ce Klaus Iohannis a semnat, vineri dimineata, decretul privind desemnarea lui Sorin Grindeanu in calitate de candidat la functia de prim-ministru. "Gresit, domnule Presedinte! Anuntarea desemnarii Primului-ministru nu se poate face printr-un simplu comunicat", scrie Traian Basescu pe Facebook.


Raluca Turcan: Asteptam cu maxim interes lista guvernului. Vom vedea autonomia si buna credinta a prim-ministrului desemnat
4:11:00 AM
Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, arata, intr-o declaratie de presa, ca "Prin lista guvernului vom vedea autonomia si buna credinta a prim-ministrului desemnat." Raluca Turcan adauga ca "Asteptam cu maxim interes lista guvernului, speram sa avem ca ministri oameni cu o activitate cunoscuta si feriti de suspiciuni."


Criza Uniunii Europene și a ordinii globale: cutremurele din 2016 anunță un tsunami n 2017?
3:55:54 AM
Anul 2017 va aduce, printre alte momente electorale de importanta secundara din Europa, trei scrutine-cheie: alegeri in Olanda (parlamentare, pe 15 martie), Franta (prezidentiale, pe 23 aprilie si 7 mai) si Germania (parlamentare, probabil la sfarsit de septembrie), fiecare dintre acestea fiind un veritabil "test de stres al Uniunii Europene", in conditiile in care liderii nationalisti si anti-europeni din aceste trei democratii fondatoare ale Uniunii, respectiv Geert Wilders, Marine Le Pen si Frauke Petry sunt pe un evident trend crescator si nu putem exclude ca unul sau altul dintre acestia sa se numere, in ziua votului, printr-un concurs de imprejurari si in functie de mobilizarea cetatenilor la urne, printre favoritii natiunilor lor.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply