Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Tolo.ro a prezentat o filmare cu Vrabi, iubita lui Secureanu, dandu-se la o gala din Londra drept Gabriela Firea
1:45:36 AM
Pe 20 noiembrie, Eugenia Chiriac, poreclita "Vrabi", iubita fostului manager de la Spitalul Malaxa, a urcat pe o scena din Londra in calitate de Gabriela Firea, scrie Tolo.ro.


Cod rosu de interventie la Vaslui. 20 de raniti intr-un accident grav
1:31:00 AM
Un TIR s-a ciocnit, joi dimineata, cu un microbuz de persoane in localitatea Ivesti din judetul Vaslui. Cel putin 20 de persoane au fost ranite. Autoritatile au declansat codul rosu de interventie, transmite Digi 24.


Presedintele filipinez Duterte ameninta coruptii cu aruncarea din elicopter:Am mai facut-o, de ce nu as face-o din nou?
1:20:56 AM
Presedintele flipinez Rodrigo Duterte a amenintat oficialii guvernamentali corupti cu aruncarea din elicopter din zbor, spunand ca a mai facut acest lucru si nu va ezita sa o faca din nou, transmite Reuters.


Ministerul Comunicatiilor elimina plafonul de 10.000 de dolari pe angajat pentru scutirea de impozit pe salarii aplicata programatorilor
1:11:48 AM
Programatorii vor beneficia de scutirea de impozit pe veniturile din salarii si asimilate salariilor chiar daca firma la care lucreaza nu a obtinut un venit de 10.000 de dolari anual pe angajat, iar masura se va aplica inclusiv companiilor aflate in primul an de functionare sau celor care au trecut printr-o reorganizare, potrivit unui comunicat publicat miercuri de Ministerul Comunicatiilor si citat de News.ro. Astazi, angajatorii care au ca activitate crearea de programe pentru calculatoare sunt scutiti de la plata impozitelor pe venit daca au realizat in anul precedent un venit de cel putin 10.000 de dolari din comercializarea softurilor.


Inainte de alegeri, Cehia isi infiinteaza o unitate speciala pentru combaterea stirilor false
1:08:00 AM
Guvernul Cehiei infiinteaza o unitate specializata "anti-stiri false" pe fondul incercarilor de a combate informatiile false, in special despre migranti, care ar fi promovate de site-uri sustinute de guvernul rus, scrie publicatia "The Guardian".


Circa 55.000 de migranti au parasit de bunavoie Germania anul acesta. Alte zeci de mii au fost deportati sau intorsi de la frontiera
1:02:42 AM
Circa 55.000 de migranti care nu fost eligibili pentru a primi azil sau carora li s-a refuzat acest statut au parasit voluntar Germania intre ianuarie si noiembrie 2016, cifra fiind cu 20.000 mai mare decat numarul celor care au plecat singuri in 2015, potrivit Suddeutsche Zeitung, citat de The Guardian.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply