Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

DNA va cere iar mandat de arestare in lipsa pentru Sebastian Chita - surse
6:35:54 AM
Procurorii DNA Ploiesti vor cere din nou emiterea unui mandat de arestare in lipsa pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, dupa ce politistii vor notifica Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) ca acesta nu s-a prezentat joi la sediul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Prahova pentru a semna in cadrul controlului judiciar, au declarat pentru News.ro surse judiciare.


SURSE: Ce ministere ar putea sa primeasca ALDE in cabinetul condus de Sorin Grindeanu
6:28:51 AM
Negocierile dintre PSD si ALDE pentru portofoliile din guvern se vor finaliza dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis, care trebuie sa spuna daca il desemneaza pe Sorin Grindeanu premier sau nu, insa exista patru ministere probabile pe care partidul condus de Calin Popescu-Taricenu si Daniel Constantin ar urma sa le primeasca.


Gabriela Firea despre filmarea in care Vrabi, iubita lui Secureanu, se da la o gala din Londra drept primarul general: Nu o cunosc pe dna Eugenia Chiriac şi nu am ntlnit-o niciodată. Autorităţile abilitate ale statului sunt n măsură să se autosesizeze
6:16:00 AM
Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat pentru HotNews.ro, dupa ce Tolo.ro a prezentat o filmare cu "Vrabi", iubita lui Secureanu, dandu-se la o gala din Londra drept primarul genera,l ca nu o cunoaste pe Eugenia Chiriac si nu a intalnit-o niciodata. Primarul general a precizat ca nu avea cunostinta de faptul ca urma sa ise decerneze un premiu si nu a avut nicio convorbire referitoare la acest subiect.


O fetita de un an si trei luni din Timis a murit in urma complicatiilor provocate de rujeola, aceasta nefiind vaccinata
6:11:00 AM
O fetita de un an si trei luni din judetul Timis a murit in urma complicatiilor provocate de rujeola, aceasta nefiind vaccinata, a declarat joi, pentru News.ro, purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Valentin Popescu. Numarul deceselor provocate de rujeola a ajuns la noua, dintre care cinci in judetul Arad, doua in Timis si cate unul in Dolj si Bucuresti.


De la inceputul mandatului Gabrielei Firea, Primaria Capitalei a cheltuit pe deplasari in strainatate circa 23.000 de euro
6:05:00 AM
De la inceputul mandatului Gabrielei Firea, Primaria Capitalei a cheltuit pe deplasari in strainatate, potrivit informatiilor de pe site-ul de licitatii publice, circa 23.000 de euro. Cea mai scumpa delegatie a fost cea din Israel, desfasurata la inceputul lunii noiembrie, unde primarul Gabriela Firea a fost insotita de 7 persoane, in mare parte consilieri personali, iar costurile pentru bilete de avion si 3 nopti de cazare la un hotel de patru stele s-au ridicat la circa 16.000 de euro. Pentru fiecare noapte de cazare s-au platit circa 500 euro.


Guvernul schimba planul: Hotelul Triumf va fi cedat Ministerului de Externe, ca spatiu pentru un nou sediu
5:53:37 AM
Hotelul Triumf, unul din cele mai valoroase active ale RA-APPS, dar pentru care nu se gasesc cumparatori la pretul cerut, este pregatit pentru a fi transferat Ministerului de Externe, pentru un nou sediu, scrie profit.ro. Guvernul hotarase ca hotelul sa fie noul sediu al DNA si al Agentiei Nationale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI).


Incepe judecarea Dosarului Colectiv: Tribunalul Bucuresti a respins definitiv toate contestatiile
5:50:42 AM
Tribunalul Bucuresti a dispus joi inceperea dezbaterilor pe fond in dosarul Colectiv, in care cei trei patroni ai clubului - Alin George Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu - sunt acuzati de ucidere din culpa, vatamare corporala si neluarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca, transmite Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply