Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Vladimir Putin: Rusia nu va expulza pe nimeni ca raspuns la sanctiunile americane
12:33:29 PM
Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca Moscova nu va expulza pe nimeni ca raspuns la decizia Washingtonului de a expulza 35 de presupusi spioni rusi si de a sanctiona agentiile de informatii ruse suspectate ca au fost implicate in atacuri cibernetice ce au vizat alegerile prezidentiale din 2016, scrie Reuters.


Valencia, fara antrenor - Cesare Prandelli si-a dat demisia
12:30:00 PM
Tehnicianul italian Cesare Prandelli a demisionat, in cursul zilei de vineri, de la conducerea tehnica a echipei Valencia, informeaza jurnalistii de la Marca. In varsta de 59 de ani, Prandelli venise pe "Mestalla" pe 1 octombrie 2016.


Posturile Discovery revin in grila RCSRDS dupa patru ani
12:20:36 PM
Mai multe posturi Discovery Networks revin in grila RCS&RDS, la patru ani dupa ce operatorul de cablu le-a eliminat abrupt, invocand drept motiv faptul ca Discovery cerea prea multi bani. Anuntul a fost facut oficial, vineri seara, de cele doua companii. RCS anunta, totodata, continuarea distributiei Eurosport, urmand sa introduca in diverse pachete si posturile E! Entertainment HD, HBO2 HD si Cinemax 2.


WTA Shenzhen: Patricia Maria Tig si Ana Bogdan vor evolua in calificarile competitiei
12:17:35 PM
Patricia Maria Tig, locul 108 WTA, si Ana Bogdan, locul 130 WTA, vor evolua, sambata, in calificarile turneului de la Shenzhen, competitie cu premii totale de 625.000 de dolari, la care Simona Halep, locul 4 WTA, este cap de serie numarul 2.


Noi standarde si indicatori de performanta pentru acreditarea si evaluarea scolilor doctorale. Printre indicatori: calitatea tezelor de doctorat sustinute in ultimii 5 ani si existenta procedurilor de prevenire si rezolvare a cazurilor de plagiat
12:07:00 PM
Ministrul Educatiei Mircea Dumitru a aprobat saptamana aceasta, prin ordin, metodologia privind autorizarea, acreditarea si evaluarea periodica a scolilor doctorale, pe domenii. Unul dintre indicatorii de performanta avuti in vedere in cadrul procesului de evaluare periodica a scolilor doctorale il reprezinta calitatea tezelor de doctorat sustinute in ultimii 5 ani. Evaluarea va clasifica tezele conform unei grile structurate pe cinci niveluri: nivel stiintific de varf, nivel stiintific ridicat, nivel stiintific bun, nivel stiintific modest si non-valoare stiintifica.


VIDEO Abu Dhabi: Rafael Nadal, in finala - Ibericul l-a invins pe Milos Raonic
12:06:00 PM
Rafael Nadal (locul 9 ATP) s-a calificat, vineri, in finala turneului demonstrativ de la Abu Dhabi, fostul lider mondial invingandu-l pe Milos Raonic (3 ATP).


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply