Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ministerul pentru Consultare Publica a afisat toate numele administratorilor din companiile si regiile de stat
9:16:00 AM
Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic (MCPDC) a facut o baza de date cu toate numele reprezentantilor statului in entitatile publice, fiind publicata pentru informarea cetatenilor interesati. Baza de date este disponibila la adresa: http://goo.gl/rKGjqV, pentru prima oara in Romania in format editabil, au fost centralizate de MCPDC impreuna cu Cancelaria prim-ministrului (CPM) pe baza datelor furnizate de catre ministerele de linie pentru entitatile publice precum: companii nationale, societati nationale, agentii nationale, administratii nationale, regii autonome, se arata intr-un comunicat al ministerului.


Brexit: Paradoxul Sunderland - De ce a votat masiv pentru iesirea din UE orasul in care se gaseste cea mai mare uzina auto din Regatul Unit
9:11:00 AM
Sunderland este un oras de 180.000 de locuitori din nord-estul Angliei, un oras cunoscut pentru echipa sa de fotbal, pentru uriasa fabrica Nissan si, mai nou, pentru faptul ca 61% dintre locuitori au votat pentru Brexit. Votul din Sunderland a uluit multa lume, inclusv pe sefii Nissan, mai ales ca in ultimele luni se facuse o campanie puternmica pentru ramanerea in UE, fiindca altfel ar fi pus in pericol viitorul locurilor de munca. De ce Sunderland a votat pentru Brexit si ce lucruri au contat puteti citi in articol.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply