Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Pictorul Adrian Ghenie a vandul la Sotheby's doua tablouri, in suma totala de peste 2,5 mil. lire sterline
7:46:29 AM
Doua tablouri ale pictorului roman Adrian Ghenie au fost vandute, marti seara, in cadrul licitatiei de arta contemporana organizata de casa Sotheby's, la Londra, cu suma totala de 2.530.000 de lire sterline, echivalentul a peste 3 milioane de euro, transmite ICR, citat de Mediafax.


?VIDEO Scurta istorie a dispozitivelor de comanda pentru jocurile video
7:39:15 AM
In materialul video de mai jos, realizat de canalul de youtube Super Deluxe, vedem pe scurt istoria ilustrata a joystick-urilor si a manetelor de control pentru jocurile pe calculator, de la cea mai simpla forma a lor, specifica anilor 1950, pana la cele mai noi si ergonomice modele ale zilelor noastre.


Wimbledon: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi
7:38:52 AM
Monica Niculescu (47 WTA) a invins-o in doua seturi, scor 6-1, 6-4, pe jucatoarea din Serbia, Aleksandra Krunic (120 WTA) si s-a calificat in turul secund al turneului de la Wimbledon.


Perchezitii la birourile google din Madrid, este vizata in principal plata TVA
7:33:56 AM
Mai multe perchezitii au loc joi in birourile Google din Madrid, in cadrul unei anchete privind impozitele platite de gigantul IT, anunta AFP.


Raluca Turcan, despre verdictul de plagiat al lui Ponta: Ponta, Adronescu, Pop si Costoiu ar trebui sa plece de pe scena politica
7:30:13 AM
Vicepresedintele PNL Raluca Turcan afirma, ca urmare a verdictului de plagiat in cazul doctoratului lui Victor Ponta, ca atat Ponta cat si fostii ministrii Ecaterina Andronescu, Liviu Pop si Mihnea Costoiu "trebuie sa plece de pe scena politica", care "au incercat sa-l scape de acest scandal" in ultimii patru ani, de la primul verdict de plagiat dat de CNADTCU.


Klaus Iohannis, consultari pe tema Brexit cu partidele politice, premierul Ciolos si guvernatorul BNR
7:23:17 AM
Presedintele Klaus Iohannis i-a invitat luni, incepand cu ora 17:00, la Palatul Cotroceni, pe premierul Dacian Ciolos, guvernatorul Bancii Nationale Romane, Mugur Isarescu, si pe liderii partidelor parlamentare pentru a doua runda de consultari pe tema situatiei create in urma referendumului din Regatul Unit al Marii Britanii.


Cristian Ghinea: Comisia Europeana a constatat nereguli la achizitiile catorva firme de IT, printre care Asesoft, Siveco si UTI/ Ar trebui un sistem de black listing pentru firmele care au atras corectii si pierderi la stat
7:22:00 AM
Comisia Europeana a constatat, in urma unui audit inceput in decembrie 2014, nereguli la achizitiile unor firme de IT, printre care Asesoft, Siveco si UTI, a declarat ministrul fondurilor europene Cristian Ghinea, in cadrul unei intalniri online cu cititorii Hotnews.ro, desfasurate joi. "A rezultat, de pilda, ca Asesoft a beneficat de tratament preferential ca ofertant. S-a aplicat o corectie de 25%. Adica Romania a acceptat o taiere de un sfert, bani platiti deja de la buget", a spus Ghinea, raspunzand la intrebarea unui cititor. Ministrul a precizat ca investigheaza de ce Ministerul Fondurilor Europene nu "a cerut banii inapoi de la Ghita si altii", cautand in acelasi timp solutii pentru realizarea unui "sistem de black listing pentru firmele care au atras corectii si pierderi pentru stat".  De asemenea, firmele care au adus Romania in situatia de a plati corectii, sa nu mai participe la licitatii un numar de ani, a mai spus Ghinea.


Dragnea: Nu am inteles de ce colegii mei au contestat la Curtea Constitutionala legea privind conflictul de interese/ Despre decizia de plagiat a lui Ponta: Asta a fost principala preocupare a guvernului. Nu mai e nevoie de subventii sau autostrazi
7:21:53 AM
Presedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat ca recunoaste "cinstit" ca nu stie de ce colegii sai din PSD au contestat la Curtea Constitutionala legea initiata si votata de PSD prin care se dezincrimineaza conflictul de interese pentru cei care si-au angajat rudele la cabinetele parlamentare, comentand ca "daca intorci capul putin, mai apare ceva in parlament". In ceea ce priveste decizia de plagiat pe care a primit-o Victor Ponta, Dragnea a afirmat ca este una "discutabila" si ca nu crede ca va primi si in instanta o astfel de decizie.


Surpriza majora in tabara conservatorilor britanici: Liderul Brexit, Boris Johnson, nu va candida pentru functia de premier
7:06:34 AM
Liderul taberei Brexit, Boris Johnson, considerat favoritul principal la preluarea postului de prim ministru, a anuntat joi ca nu va candida pentru aceasta functie, scrie Reuters.


?LIVE Text Simona Halep vs Francesca Schiavone 2-0
7:06:00 AM
Cap de serie numarul 5 si semifinalista in 2014, Simona Halep o intalneste in turul doi al turneului de Grand Slam de la Wimbledon pe Francesca Schiavone, locul 111 WTA. Partida Halep vs Schiavone este in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews.ro.


webPR: Itsy Bitsy transforma jocurile copilariei in prilej de petrecere a timpului de calitate pentru toti parintii si copiii
7:00:00 AM
Venind in sprijinul parintilor care vor sa petreaca mai mult timp de calitate alaturi de copii, in aceasta vara, Itsy Bitsy FM a invitat 40 de personalitati iubite de public sa povesteasca jocul preferat din copilarie. Cele 40 de idei de joaca vor aduce in fiecare zi la radio sansa castigarii unei vacante gratuite pentru intreaga familie.


Fostul sef de la Combaterea Crimei Organizate Alba a fost achitat, conducatorul DIICOT Alba a primit 7 ani de inchisoare - decizia nu este definitiva
7:00:00 AM
Fostul sef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost achitat, joi, Ioan Muresan, fostul sef al DIICOT Alba, fiind condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare, au stabilit magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), decizia nefiind definitiva.


Adrian Curaj, intrebat daca ii va retrage titlul de doctor lui Victor Ponta: La incheierea procedurii, ministrul are rol decorativ. El are obligatia sa emita ordinul de retragere
6:56:00 AM
Ministrul Educatiei are obligatia de a emite ordinul de retragere a unui titlul de doctor, in urma propunerii CNATDCU in aceasta privinta, a declarat minsitrul Adrian Curaj joi pentru HotNews.ro, precizand ca, la incheierea  procedurii, ministrul are rol "decorativ". Precizarea vine dupa ce Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare a stabilit joi ca Victor Ponta a plagiat lucrarea de doctorat si a propus retragerea titlului. Decizia nu este insa definitiva, ea poate fi contestata de Victor Ponta in decurs de 10 zile.


Atentionare ANCOM: Cum puteti evita costurile suplimentare de roaming involuntar la granita
6:49:37 AM
Utilizatorii de telefonie si internet mobil care au serviciul de roaming activat si se afla in tara, dar in apropiere de granita, au fost atentionati joi de arbitrul telecom (ANCOM) ca este posibil ca telefonul sau tableta pe care le folosesc sa se conecteze automat la o retea din tara vecina si sa foloseasca serviciile de comunicatii la tarife de roaming, platind costuri suplimentare, inclusiv pentru apelurile pe care le primesc. Una dintre modalitatile prin care utilizatorii pot evita accesarea involuntara a serviciilor de voce sau date in roaming la granita Romaniei cu statele vecine este prin selectarea manuala a retelei (dezactivarea optiunii telefonului de selectare automata a retelei).


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply