Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Firea: Termenele de finalizare pentru Pasajul Sudului si lucrarile la Arcul de Triumf, prelungite pana la 30 octombrie
8:46:57 AM
Guvernul a prelungit termenele de finalizare pentru lucrarile de la Pasajul de la Piata Sudului si Arcul de Triumf pana la 30 octombrie 2016, a declarat, joi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, lasand sa se inteleaga faptul ca fondurile europene alocate pana acum nu se vor pierde, transmite Mediafax.


Interlopul moldovean Vitalie Proca, condamnat definitiv la 21 de ani 8 luni de inchisoare si la plata unor daune de 220.000 euro
8:19:00 AM
Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv, joi, pe interlopul moldovean Vitalie Proca la 21 de ani si 8 luni de inchisoare, acesta fiind acuzat ca a incercat sa omoare in 2012 un tanar in cartierul Vitan din Bucuresti, pe care l-a confundat cu liderul lumii interlope din Piatra Neamt, Ioan Mironescu, informeaza Agerpres.


Primarul Pascaniului, Dumitru Pantazi, trimis in judecata pentru abuz in serviciu
8:17:35 AM
Primarul Pascaniului, Dumitru Pantazi, a fost trimis in judecata de procurorii DNA sub acuzatia de abuz in serviciu, anunta Departamentul National Anticoruptie.


Presedintele forului care analizeaza plagiatele: Mai sunt in lucru 10 dosare privind doctorate / Printre ele sunt cele obtinute de Oprea, Ontanu, Toba si Pandele
8:13:17 AM
Consiliul National de Atestare a Diplomelor (CNATDCU) mai are in lucru 10 dosare, printre care cazurile de plagiat ale fostului vicepremier Gabriel Oprea, ministrului de Interne Petre Toba si primarilor Florentin Pandele si Robert Negoita, a declarat presedintele CNATDCU, academicianul Viorel Barbu, potrivit Mediafax.


Aproape 37 miliarde de lei, colectati de la 1.491 mari contribuabili
8:09:20 AM
Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili (DGAMC) a verificat activitatea a 307 contribuabili si a colectat 36,80 miliarde de lei in primele cinci luni din 2016, cu 3,8% mai mult decat programul prevazut, au transmis joi oficialii institutiei. Astfel, in contul impozitului pe profit inspectorii DGAMC au colectat 3,10 miliarde de lei, cu 309,9 mil de lei (10,8%) mai mult decat programul. De asemenea, inspectorii au colectat 10,17 mld lei in accize (inclusiv taxa pe viciu), gradul de realizare a programului fiind 98,9%. TVA colectata de catre DGAMC in primele cinci luni ale lui 2016 a fost de 10,06 miliarde de lei, cu 17,2% mai mult decat programul.


Tarom anunta introducerea sistemului AirFi la bordul aernoavelor - un sistem intranet si de divertisment la care pasagerii se pot conecta gratuit cu dispozitivele mobile
7:50:00 AM
Tarom a anuntat joi ca va introduce din aceasta vara la bordul aernoavelor sale sistemul AriFi, un sistem portabil de divertisment si intranet, la care pasagerii se pot conecta gratuit cu dispozitivele mobile. Fara a fi confundat cu Wifi cu acces la internet, sistemul AirFi ofera pasagerilor o gama larga de optiuni: magazin, chat cu ceilalti pasageri din avion, jocuri, informatii despre destinatiile de calatorie, reviste, ziare, stiri - sub forma de newsfeed, filme si muzica, actualizarea informatiilor facandu-se la fiecare aterizare.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply