Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?VIDEO Noi incidente xenofobe in Marea Britanie: Un tanar ii cere unui imigrant sa coboare din tramvai si sa mearga inapoi in Africa
10:31:37 AM
Cotidianul The Telegraph a publicat marti o inregistrare video filmata intr-un tramvai din Manchester, in care doi tineri ii striga unui imigrant sa coboare si sa plece "inapoi in Africa".


Costin Borc: Pe 5 iulie, la Palatul Parlamentului, vom lasa proiectul de tara
10:27:00 AM
Ministerul Economiei a realizat un studiu legat de impactul pe care situatia actuala din Marea Britanie il are asupra economiei romanesti si va lansa pe 5 iulie un nou proiect de tara, a declarat, marti, Costin Borc, vicepremier si ministru al economiei, potrivit Agerpres.


?FOTOGALERIE Primaria sectorului 2 a inaugurat parcul de distractii din Parcul Tei, un proiect de circa 14 milioane de euro, realizat cu fonduri europene. Consilieri locali USB spun ca proiectul este ilegal
10:18:00 AM
Primaria sectorului 2 a inaugurat weekendul trecut parcul de distractii din Parcul Tei, un proiect in valoare de circa 14 milioane de euro, realizat in proportie de 50% din fonduri europene. Parcul, denumit Taramul fermecat, se intinde pe o suprafata de 7 hectare si are printre atractii o roata mare de 63 metri inaltime, dotata cu 44 de cabine, un roller coster de 15 metri inaltime, casa groazei, un carusel,  masinute electrice, zone cu leagane, tobogane si saltele gonflabile. Consilierii USB Sector 2 au declinat invitatia primarului sectorului 2, Toader Mugur Mihai, de a fi prezenti la inaugurare, invocand ca proiectul este realizat in mod ilegal, iar din cauza sa s-au pierdut circa 5000 mp de spatiu verde si s-au taiat 67 de copaci.


Brexit: Capitala europeana a startup-urilor isi face griji. Unele companii sunt decise sa inghete investitiile
9:57:00 AM
Votul pro-Brexit a uluit comunitatea antreprenorilor din Londra si cativa manageri au dat semnale de alarma in legatura cu viitorul in afara Uniunii Europene. Unele companii spun ca anuleaza investitii pe care ar fi vrut sa le faca in Londra, iar altele se gandesc sa-si diminueze rolul in capitala britanica. Se estimeaza ca orase precum Berlin, Frankfurt, Amsterdam sau Dublin ar pute avea de castigat datorita unor relocari.


Cercetatorii ar putea fi scutiti, de la 1 august, de la plata impozitului pe venit
9:57:00 AM
Premierul Dacian Ciolos a anuntat marti ca Executivul propune ca cercetatorii sa fie scutiti de la plata impozitului pe venituri. "Ne propunem ca persoanele fizice care realizeaza venituri din salarii si asimilate salariilor din activitati de cercetare si dezvoltare aplicativa sau dezvoltare tehnologica sa fie scutite de la plata impozitului pentru aceste venituri", a spus Ciolos.


Dacian Ciolos: Propunem ca TVA la lucrarile agricole sa scada de la 20% la 9%, de la 1 august
9:49:00 AM
Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca una dintre masurile care vor fi discutate in Guvern este reducerea TVA la lucrari agricole. Potrivit premierului sunt "propuneri de facilitati fiscale, care fara a afecta in mod semnficativ bugetul de stat, ar putea duce la stimularea cresterii economice". "Ma gandesc aici la masuri care vizeaza sectorul agricol", a spus Dacian Ciolos, adaugand ca Executivul propune reducerea TVA la lucrari agricole de la 20% la 9%, de la 1 august. Reducerea TVA se va aplica si pentru livrarea de inputuri necesare sectorului agricol, cum ar fi seminte, ingrasaminte, pesticide si alte produse necesare insamantarii sau cultivarii plantelor in agricultura, a mai spus Ciolos.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply