Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

LIVESCORE Wimbledon: Marius Copil - Lucas Pouille
7:44:00 AM
Romania va fi reprezentata la turneul de la Wimbledon de un singur jucator in proba de simplu masculin. Marius Copil (174 ATP) se afla pentru prima data pe tabloul principal al competitiei londoneze si il va intalni in primul tur pe francezul Lucas Pouille (30 ATP).


Reprezentantii elevilor, ai studentilor si ai tinerilor cer premierului sa il demita pe ministrul Bostan dupa ce a declarat ca invatamantul gratuit este o reminiscenta a comunismului
7:20:29 AM
Trei asociatii care ii reprezinta pe elevii, stundetii, respectiv tinerii din Romania ii cer premierului Dacian Ciolos sa il demita pe ministrul Comunicatiilor Marius Bostan dupa ce acesta a calificat principiul invatamantului gratuit drept o "reminiscenta a celor 50 de ani de comunism" si a declarat ca parintii ar trebui sa plateasca o taxa lunara pentru a benefica de o educatie de calitate pentru copiilor lor.


Sebastian Ghita a fost trimis in judecata
7:11:00 AM
Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe deputatul Sebastian Ghita, pentru dare de mita, cumparare de influenta spalare a banilor, santaj si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.


Cosmarul pe care il traiesc strainii din Marea Britanie, dupa BREXIT. Dezvaluirile unei romance despre echipele de comando
7:04:50 AM
Echipe de comando engleze incearca sa intimideze strainii din Anglia, iar o familie de imigranti ar fi gasit fecale de caine in cutia postala, a povestit o romanca din Rugby (centrul Marii Britanii), pentru Associated Press.


Jurnal de dare in plata. Episodul III: Banca a contestat atat notificarea, cat si taxa de timbru de 100 lei. Vestea buna: Unele banci incep sa accepte darea in plata
6:50:00 AM
Vreti sa aflati ce s-a mai intamplat cu dosarul meu de dare in plata? Eu am ghinion, dar altii nu. Avocatul meu a trimis pana acum peste 80 de notificari de dare in plata si are deja 7 cereri de dare in plata acceptate de catre doua banci: Raiffeisen si BCR. La mine, situatia e usor amuzanta. Banca ne-a contestat notificarea, ne-a raportat la Biroul de Credit si in plus a intrat in proces si cu Judecatoria pentru ca nu a vrut sa plateasca o taxa de timbru de 100 de lei. Banca a pierdut acest proces si are termen sa plateasca taxa de timbru. Dupa ce se solutioneaza problema, o sa fim citati si o sa se dea drumul la dosar.
  • Nota: Acesta este un caz real. Va voi tine la curent cu tot ceea ce mi se intampla in acest proces de dare in plata.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply