Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Virusul Zika: Doua vaccinuri, eficiente la soareci, sperante pentru un vaccin uman
11:34:35 AM
Doua vaccinuri au protejat “complet” soareci infectati cu virusul Zika, potrivit unui studiu publicat in revista Nature, iar cercetatorii cred ca este vorba de un progres spre crearea unui vaccin pentru oameni, scrie AFP.


De ce spune MAI ca vrea sa interzica parcarea pe trotuar, desi textul legii abroga interdictia si nu lasa alta clara in loc / Avocat: Ceea ce spune MAI nu este in conformitate cu realitatea juridica a textului propus
11:13:00 AM
Ministerul Internelor sustine in continuare ca, prin proiectul sau de lege de modificare a Codului Rutier, isi propune sa interzica parcarea pe trotuar, potrivit explicatiilor remise HotNews.ro. MAI spune ca a abrogat singurul articol din lege care practic pana acum stabilea interdicita opririi si stationarii pe trotuar pentru a "evita interpretarea eronata a legii", insa lasa in schimb in lege prevederi care nu sunt la fel de clare, sunt de parere juristii consultati de HotNews.ro. Practic, proiectul de lege lasa posibilitatea ridicarii masinilor parcate pe trotuar, insa nu mai pastreaza in Codul Rutier un articol clar - negru pe alb - care sa stipuleze ca stationarea pe trotuar este interzisa in lipsa marcajelor sau panourilor permisive. Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti critica proiectul de lege initiat de MAI, atrage atentia ca textul propus contine numeroase lacune si cere o dezbatere publica reala cu toti factorii implicati.


VIDEO Digi24: Senatorul Ioan Iovescu, fost UNPR, acuzat de fostii colegi de partid ca doarme in parlament si face mizerie
11:08:00 AM
Senatorul Ioan Iovescu, fost PP-DD si care tocmai a parasit UNPR, a fost acuzat de fostii colegi de partid ca doarme in biroul din Parlament, unde face mizerie. La randul sau, Iovescu recunoaste ca mai doarme in biroul de parlamentar pentru ca sta cu chirie la o "familie sarmana" pe care nu doreste sa o deranjeze.


Viorel Barbu, noul sef CNATDCU, despre sesizarile de plagiat care ii vizeaza pe Ponta, Oprea si Toba: Consiliul general va analiza joi una sau doua dintre sesizarile de nerespectare a standardelor de etica profesionala
11:03:00 AM
Noul Consiliu general al Consiliu National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) se reuneste intr-o prima sedinta in care va analiza una sau doua din sesizarile de plagiat care vizeaza 9 persoane publice, printre care Victor Ponta, Gabriel Oprea, Petre Toba si Bogdan Licu, a declarat presedintele CNATDCU Viorel Barbu pentru HotNews.ro. Restul sesizarilor se afla in continuarea in comisiile de specialitate.


Barack Obama: Exista o usoara isterie dupa votul pro Brexit, ca si cum NATO ar fi disparut, alianta transatlantica se dizolva
11:01:47 AM
Presedintele american Barack Obama a comparat reactia europeana dupa votul pro-Brexit cu o "usoara isterie" si a afirmat ca, desi proiectul unei integrari europene depline ar putea fi pus pe pauza, schimbari cataclismice sunt improbabile, scrie Reuters.


UNPR pierde si un europarlamentar: Doru Frunzulica trece la PSD
10:50:34 AM
UNPR continua sa piarda membri, dupa ce si europarlamentarul Doru Frunzulica a anuntat ca paraseste partidul si se inscrie in PSD, ca urmare a "negocierilor purtate pentru fuziunea prin absorbtie a partidului cu PNL".


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply