Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

8 companii romanesti, la unul dintre cele mai mari targuri de tehnologie din lume MWC Shanghai 2016
9:26:00 AM
Romania va fi reprezentata in premiera anul acesta la  Mobile World Congress Shanghai, unul dintre cele mai mari evenimente asiatice dedicate tehnologiilor mobile. Evenimentul a inceput pe 29 iunie si se va desfasura pana pe 1 iulie, iar tara noastra este reprezentata de 8 companii care care isi expun produse si servicii pe care le-au dezvoltat de-a lungul anului. Iata care sunt acestea.


Isarescu: Riscurile au ca sursa conduita politicii fiscale si de venituri, precum si efectele adverse generate de modificarile legislatiei financiar-bancare
9:05:42 AM
Consiliul de Administratie al BNR a mentinut in sedinta sa de joi nivelul dobanzii cheie la 1,75% pe an ca si rezervele minime obligatorii, intr-o decizie asteptata dealtfel de jucatorii din piata. Isarescu a explicat intr-un briefing de presa care a avut loc tot joi la sediul BNR motivele care i-au determinat pe corifeii politicii monetare romanesti sa ia aceste decizii. Vezi in articol discursul Guvernatorului BNR.


BMW recheama 1.780 masini X3 si X4 din Romania din cauza prinderilor ISOFIX
9:00:33 AM
Un total de 1.780 automobile BMW X3 si BMW X4 comercializate in Romania sunt rechemate in service din cauza prinderilor ISOFIX pentru scaunele dedicate copiilor, potrivit unui anunt al BMW Group Romania.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply