Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Argentinienii i-au facut statuie lui Messi
6:42:24 AM
Lionel Messi a fost omagiat la Buenos Aires cu o statuie. Primarul orasului, Horacio Rodriguez Larreta, a declarat ca statuia starului argentinian este totodata un mod de a-l convinge pe Messi sa nu paraseasca echipa nationala.


Atentatul de pe aeroportul din Istanbul: Un nou bilant indica 41 de morti si 239 de raniti
6:20:00 AM
Cel mai recent bilant oficial al triplului atentat terorist care a avut loc marti seara pe aeroportul din Istanbul indica 41 de morti si 239 de persoane ranite, anunta AFP.


Parlamentarii au atacat la Curtea Constitutionala proiectul de lege privind dezincriminarea conflictului de interese
6:12:52 AM
Curtea Constitutionala Proiectul de lege care duce la dezincriminarea conflictului de interese pentru parlamentarii care si-au angajat rudele la birourile parlamentare pana in anul 2013 a fost contestat la Curtea Constitutionala de 99 de parlamentari de la toate partidele, informeaza Agerpres.


Marius Sumudica, despre decizia luata in cazul suspendarii: FIFA spune un lucru, FRF spune altceva. Eu ce sa inteleg?
6:12:00 AM
Federatia Romana de Fotbal a facut public pe site-ul oficial raspunsul dat de FIFA privind suspendarea lui Marius Sumudica, dupa ce acesta a pariat pe meciurile din Liga 1. Sanctiunea la nivel international va incepe pe 8 iunie, in timp ce in campionatul intern antrenorul Astrei va fi suspendat de pe 24 iulie, cand va incepe noul sezon al Ligii 1.


VIDEO Atacul din Istanbul: Imagini cu momentul in care unul dintre kamikaze isi detoneaza vesta cu explozibili
6:04:00 AM
O inregistrare video postata pe Twitter surprinde momentul in care unul dintre atacatori si-a detonat vesta cu explozibili. Inregistrarea nu are sunet si pare sa fi fost realizata de o camera de supraveghere, scrie The Guardian. In imagini se pot vedea mai intai zeci de persoane care merg prin aerport, iar dintr-o data incep sa alerge, distandu-se de o amenintare nevazuta de camera. Urmeaza o explozie puternica, care umple aerul cu fum si resturi de materiale.


[P] 52% dintre companiile din Romania estimeaza ca in urmatorii doi ani investitiile in securitatea IT vor creste
6:01:29 AM
In prezent, mai mult de jumatate dintre bresele de securitate in companii incep cu folosirea fara permisiune a datelor. Parolele formate din opt caractere ce trebuie schimbate la fiecare 90 de zile au mers foarte bine acum mai bine de 10 ani. In prezent, este nevoie de securitate crescuta, in conditiile in care atacurile au devenit din ce in ce mai complexe.


Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa de la Bruxelles
5:54:45 AM
Presedintele Klaus Iohannis este asteptat sa sustina o declaratie de presa la Bruxelles, unde participa la prima intalnire a liderilor europeni dupa Brexit.
  • HotNews.ro transmite LIVE TEXT principalele declaratii ale sefului statului


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply