Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Inca un asigurator o ia pe urmele Astra Asigurari: ASF cere falimentul Forte Asigurari
1:37:00 PM
Conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a decis marti sa retraga autorizatia de functionare societatii Forte Asigurari, ca urmare a constatarii starii de insolventa a acesteia, si sa ceara in instanta deschiderea procedurii falimentului impotriva acestui asigurator, a anuntat autoritatea. Spre deosebire de falimentara Astra Asigurari, Forte Asigurari este un asigurator mai mic, detinut de LGS Holding Limited (99,9747% actiuni) si OMV Petrom (0,0253%), care in 2015 a vandut polite de peste 2,9 milioane lei in alte state membre UE.


Ordonanta de Urgenta aprobata Guvern: Scriitorii din penitenciare vor beneficia de o reducere cu 20 zile a pedepsei, indiferent de numarul lucrarilor elaborate
1:10:00 PM
Activitatea de cercetare stiintifica in penitenciare va fi reglementata distinct, prin stabilirea unui numar fix de zile care pot fi acordate unei persoane condamnate la o pedeapsa privativa de liberate, indiferent de numarul de lucrari stiintifice sau de inventii brevetate, se arata intr-un comunicat al Guvernului. In acest sens, Guvernul a modificat si completat, printr-o Ordonanta de Urgenta, Legea 254/2013 privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal. Astfel, in cazul elaborarii de lucrari stiintifice publicate sau inventii si inovatii brevetate de catre o persoana condamnata la o pedeapsa privativa de libertate, indiferent de numarul acestora, se considera maximum 20 de zile executate pe intreaga durata a executarii pedepsei, inclusiv in cazul pedepselor contopite.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply