Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Un agent FSB (ex-KGB) a batut un diplomati american care incerca sa intre in ambasada americana din Moscova
5:34:00 PM
Un agent FSB (ex-KGB) a batut un diplomati american care incerca sa intre in ambasada americana din Moscova, scrie The Washington Post, care citeaza patru oficiali americani informati despre acest incident.


Premierul Ciolos: Ceva ce parea o gluma acum trei luni s-a lasat cu un pachet de debirocratizare/ Articolul HotNews de 1 aprilie :)
5:18:00 PM
Premierul Dacian Ciolos a scris, miercuri seara, pe Facebook, ca ceva ce acum trei luni parea o pacaleala de 1 aprilie s-a lasat cu un pachet de masuri privind debirocratizarea, glumind ca, in acest ritm, va fi acuzat ca nu are simtul umorului, scrie Mediafax. "Parca nici pacalelile de 1 Aprilie nu mai sunt ce-au fost. Dupa trei luni, ceva ce parea o gluma buna s-a lasat cu un pachet de simplificare si debirocratizare. In ritmul acesta, o sa se spuna ca nu avem simtul umorului", a scris premierul, pe reteaua de socializare, atasand un articol HotNews.ro publicat pe 1 aprilie.


VIDEO Analiza Catalin Radu Tanase. Cum a fost posibil un atentat terorist pe unul dintre cele mai securizate aeroporturi din lume
5:11:25 PM
Daca pana acum, teroristii preferau ca tinte zone turistice aglomerate sau administrative, de-acum tactica s-a schimbat....


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply