Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?Wimbledon (m): Rezultatele zilei de marti
4:36:00 AM
A doua zi din primul tur al probei masculine de simplu de la Wimbledon a avut loc marti, unde principalii favoriti, printre care Andy Murray, Stan Wawrinka sau Richard Gasquet, si-au asigurat locul in turul secund al competitiei. Turneul de la Wimbledon se desfasoara la Londra, in perioada 27 iunie-10 iulie si este al treilea de Grand Slam al anului.


Klaus Iohannis: Am primit asigurari de la premierul Cameron, in numele Marii Britanii, ca romanii vor putea sa ramana si sa munceasca
4:35:49 AM
Presedintele Romaniei Klaus Iohannis, aflat la Bruxelles pentru prima intalnire a liderilor europeni dupa Brexit, a declarat ca a primit asigurari de la premierul David Cameron, in numele Marii Britanii, ca romanii vor putea sa ramana si sa munceasca in continuare in Regatul Unit.


OUG: Fiecare confederatie sindicala si patronala reprezentativa la nivel national are dreptul la cate un loc in plenul Consiliului Economic si Social
4:18:00 AM
Guvernul a aprobat marti un proiect de OUG care stabileste o procedura noua de repartizare a numarului de locuri in plenul Consiliului Economic si Social (CES), prin care se deblocheaza constituirea unui nou plen al CES in cazul in care organizatiile nu reusesc sa ajunga la un consens. Potrivit noii proceduri, fiecare confederatie sindicala si patronala reprezentativa la nivel national are dreptul la cate un loc in plenul Consiliului Economic si Social, informeaza Guvernul.


Furnizorii de gaze vor fi obligati sa constituie stocuri minime
4:13:57 AM
Guvernul a desemnat, marti, prin Ordonanta de Urgenta, autoritatea competenta cu stabilirea nivelului minim al stocurilor de gaze pe care furnizorii trebuie sa le inmagazineze, prin adoptarea unei Ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Legii energiei electrice si a gazelor naturale nr.123/2012. Cantitatile de gaze naturale, reprezentand stocurile minime ce urmeaza a fi inmagazinate de fiecare furnizor, vor fi stabilite anual, in conditii transparente si nediscriminatorii, prin decizie a presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE).


Evaluarea Nationala 2016: Subiectele de la examenul de Matematica
4:13:00 AM
Absolventii de clasa a VIII-a au sustinut miercuri ultima proba din cadrul Evaluarii Nationale, examenul scris la Matematica. Elevii au avut de rezolvat varianta de subiecte numarul 7. Subiectele de Matematica au fost structurate pe trei mari cerinte, fiecare cu mai multe sub-puncte. Examenul a inceput la ora 9:00 iar elevii au avut la dispozitie 2 ore pentru a raspunde cerintelor. Primele rezultate vor fi afisate vineri, 1 iulie.


Guvernul a inghetat pretul gazelor naturale din productia interna pentru consumatorii casnici, pana la 31 martie 2017
4:08:46 AM
Guvernul a aprobat marti hotararea prin care de la 1 iulie 2016, pretul gazelor naturale din productia interna va stagna la valoarea actuala de 60 lei/MWh, pana la data de 31 martie 2017. Potrivit calendarului stabilit prin HG 488/2015, pretul gazelor naturale din productia interna trebuia sa creasca la valoarea de 66 lei/MWh, de la 1 iulie 2016.


Ordonanta de Urgenta aprobata de Guvern: Persoanele fizice care apeleaza la darea in plata nu vor plati impozit pentru transferul de proprietate
4:03:06 AM
Persoanele fizice care au dreptul la stingerea datoriilor izvorate din contractele de credit prin darea in plata a imobilului ipotecat in favoarea creditorului, potrivit Legii nr. 77/2016, nu vor plati impozitul aferent transferului de proprietate imobiliara, potrivit unei Ordonante de Urgenta aprobate marti de Guvern. Masura se aplica o singura data numai la prima dare in plata, chiar daca creditul este garantat cu una sau mai multe proprietati imobiliare.


Cum prevenim bolile cardiovasculare? Dr. Lacramioara Petrescu, medic primar cardiologie, discuta online cu cititorii, joi de la ora 13.00
3:57:21 AM
Care sunt factorii de risc pentru bolile de inima si la ce obiceiuri ar trebui sa renuntam pentru a preveni aparitia acestora? Cum putem preveni bolile cardiovasculare si cum stim daca ne aflam in categoria de risc? Dr. Lacramioara Petrescu, medic primar cardiologie, discuta online cu cititorii joi de la ora 13.00.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply