Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

DGAF declanseaza operatiunea Apollo . Zeul Luminii si protectorul artelor va fi invocat pentru combaterea utilizarii facturilor false
3:29:30 AM
Inregistrarea in evidentele contabile a facturilor false genereaza consecinte negative atat in plan economic cat si social, printre cele mai frecvente forme de manifestare fiind: achizitii fictive, facturi utilizate pentru justificarea unor bunuri achizitionate ilegal, facturi  folosite pentru justificarea decontarii unor cheltuieli de catre asociati/angajati, se arata intr-un comunicat transmis miercuri de oficialii Fiscului.  In acest context, incepand cu luna iulie, inspectorii antifrauda declanseaza operatiunea "Apollo", care va viza atat firmele care emit facturi false, cat si pe cele care utilizeaza aceste facturi.


?Wimbledon: Programul sportivilor romani - Halep, Niculescu, Carstea si Copil vor evolua marti
3:27:00 AM
Ploaia a dat peste cap programul organizatorilor de la Wimbledon pentru ziua de marti, iar multe meciuri au fost reprogramate pentru astazi. Simona Halep, Monica Niculescu, Sorana Carstea si Marius Copil vor evolua miercuri (daca nu va ploua din nou). Intra in material pentru a vedea programul jucatorilor din Romania.


Nicusor Constantinescu, condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul Centrului Militar Zonal - decizie definitiva
3:24:00 AM
Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu a fost condamnat miercuri de Curtea de Apel Constanta la 5 ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu in dosarul privind subfinantarea Centrului Militar Zonal, informeaza Digi24. Decizia este definitiva.


Surse: Perchezitii DNA la Politia Beius si alte doua unitati - Carpinet si Pietroasa
3:15:00 AM
Procurorii DNA efectueaza, miercuri, perchezitii la Politia municipiul Beius in dosarul in care au loc deschideri in 22 de locatii privind fapte de coruptie comise in perioada 2014-2016, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.


MAE: 40 de romani au cerut asistenta consulatului dupa atacul de la aeroportul Ataturk. O persoana a fost ranita usor la picioare in aglomeratia provocata de panica
3:04:00 AM
Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, miercuri dimineata, ca un cetatean roman a fost ranit usor, in zona picioarelor, in aglomeratia provocata de panica in urma atacului din aeroportul Ataturk. Circa 40 de cetateni romani au solicitat sprijiul echipelor consulare din Istanbul, fiindu-le facilitata cazarea la hotelurile din apropierea aeroportului. MAE precizeaza ca ceilalti cetateni romani aflati in atentia Consulatului nu sunt raniti, adaugand ca pe tot parcursul noptii, echipele consulare s-au deplasat la spitalele din Istanbul pentru a verifica daca printre victime se afla si romani.


Companiile de stat: in sfarsit in directia buna?
2:59:37 AM
Ceea ce stie lumea despre Ordonanta 109/2011 este ca a fost acea lege care a fortat, macar partial, selectarea competitiva a consiliilor de administratie si a managementului la cateva companii importante, in locul politrucilor obisnuiti de partid. Din pacate, aplicarea a fost partiala, cu multe intarzieri, in primii ani realizandu-se selectii cu adevarat competitive doar la companiile aflate sub monitorizarea directa a FMI-ului, si nici acolo pe deplin.


?VIDEO/FOTOGALERIE Noul Porsche Panamera, dezvaluit oficial
2:53:33 AM
A doua generatie Porsche Panamera a fost dezvaluita marti seara, 28 iunie, in Berlin, iar Porsche spune ca dupa 150.000 unitati vandute din prima generatie, din 2009 si pana in prezent, este momentul unei schimbari – o noua generatie pentru care compania auto investeste 500 milioane euro in uzina din Leipzig (singura fabrica din lume care produce modelul Panamera).


Vodafone si-ar putea muta sediul central din Londra in afara Regatului Unit dupa Brexit
2:52:00 AM
Grupul britanic Vodafone a avertizat ca si-ar putea muta sediul central din Marea Britanie, in functie de rezultatul negocierilor privind iesirea din Uniunea Europeana. Grupul britanic Vodafone, cu sediul in Londra, are 13 000 de angajati in Marea Britanie si furnizeaza retele si servicii de comunicatii mobile in 26 de tari.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply