Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Killcode in deschidere la Twisted Sister
11:37:00 AM
Editia din acest an a festivalului Rock The City va propune, in premiera in Romania, o intalnire cu grupul american Killcode, ce va deschide concertul celor de la Twisted Sister. Killcode este un cvintet format in 2008 la New York, ce are in bagajul muzical o combinatie intre rock si metal cu influente southern rock si cu o amprenta moderna. De-a lungul anilor a editat cateva produse discografice ce au fost bine primite de media americana, iar live a facut o figura frumoasa in ultimul timp.


Ce efecte juridice produce retragerea titlului de doctor in cazul lui Victor Ponta
11:36:00 AM
Retragerea titlului de doctor decisa de CNATDCU devine efectiva cand ministrul educatiei, Adrian Curaj, o va formaliza iar dupa acest moment decizia, ca orice alta decizie administrativa, poate fi atacata in instanta de Victor Ponta. Dar decizia va produce o serie de efecte juridice iar in acest caz, Ponta va trebui sa faca o actiune separata daca doreste suspendarea lor pana la finalizarea procesului din contencios. Care sunt, insa aceste posibile efecte? In primul rand, risca sa piarda calitatea de avocat, dreptul de a preda chiar si ca asistent la o universitate si ar putea fi obligat sa returneze sporul de doctorat in caz ca l-a primit cat era platit de stat.


Estimari: Brexit va lovi puternic piata media din Marea Britanie, publicitatea va suferi moderat?, toata Europa risca pierderi
11:32:38 AM
?Efectele Brexit-ului asupra pietei de media si publicitate au facut obiectul unor noi analize in ultimele zile, iar acestea sugereaza ca, in timp ce piata britanica de publicitate ar urma sa sufere moderat, piata europeana se confrunta la randul ei cu riscuri, iar media britanice ar putea fi suferi multa vreme de acum inainte.


VIDEO Dacian Ciolos a participat la o actiune de ecologizare a Deltei Vacaresti: Un semnal ca de acum aceasta zona nu mai e o gropa de gunoi
11:12:00 AM
O actiune de ecologizare a Deltei Vacaresti a avut loc joi, la initiativa Ministerului Mediului, in parteneriat cu ONG-ul Premierul Dacian Ciolos s-a numarat printre voluntarii Let's Do It, Romania!. Printre participanti, si premierul Dacian Ciolos, care a declarat, cu aceasta ocazie, ca nu e suficient sa iei decizii pe hartie, trebuie sa le mai si pui in practica.


?VIDEO Maimuta Otto, Oracolul Euro 2016 de la Zoo Targu Mures, sustine ca Portugalia va bate Polonia
10:59:00 AM
Maimuta Otto, un macac japonez detinut de Gradina Zoologica din Targu Mures, recunoscut pentru nazdravaniile sale, a devenit Oracolul Campionatului European de Fotbal din Franta si a prezis ca meciul programat joi, intre Portugalia si Polonia, va fi castigat de portughezi, relateaza Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply