Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Inalta Curte: Fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia, condamnat definitiv la 3 ani inchisoare cu executare
11:28:15 AM
Fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia a fost condamnat definitiv miercuri de Inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani de inchisoare cu executare, intr-un dosar in care a fost trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu, fapta savarsita pe vremea cand era director la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare a Plantelor Medicinale si Aromatice Fundulea, potrivit Agerpres.


VIDEO Imaginile zilei din Prahova: Un consilier PSD ii pupa mana noului presedinte de Consiliu Judetean, la investirea acestuia
11:21:09 AM
Bogdan Toader (PSD), in varsta de 32 de ani, a fost ales miercuri presedinte al Consiliului Judetean Prahova, prilej cu care a fost aplaudat, iar unul dintre consilierii judeteni ai PSD, Alexandru Banica, care face parte din Organizatia de Pensionari a partidului, i-a pupat mana, sub privirile lui Mircea Cosma, fostul sef de CJ timp de 12 ani, asa cum arata imaginile filmate de Ziarul Incomod.


??VIDEO Imagini din avion: Cum arata in prezent autostrazile in constructie A1 Lugoj - Deva si A10 Sebes - Turda
11:17:22 AM
Noi imagini din avion cu santierul autostrazii A1 Lugoj - Deva, Loturile 2, 3 si 4 au fost publicate de catre Asociatia Pro Infrastructura (API), precum si o filmare cu santierul Autostrazii A10 Sebes - Turda. Cele doua autostrazi sunt blocate in numeroase puncte din cauza procedurilor birocratice si lipsa unor avize si autorizatii. Pe A1 Lugoj - Deva o singura portiune are sanse reale de a fi gata pana la finalul anului, iar pe A10 Sebes - Turda o veste buna a venit marti cand Guvernul a anuntat emiterea autorizatiilor de construire pe primele doua loturi.


VIDEO Cum am luat un mic dejun cu noduri in gat impreuna cu Nigel Farage. Plus un mini-interviu despre romanii din UK, Brexit si curcanul care a votat pentru Craciun
11:01:00 AM
Nigel Farage, afirma, intr-un interviu pentru HotNews.ro, ca nu va pleca din Parlamentul European pana la iesirea efectiva a tarii sale din UE, invocand faptul ca este liderul celei mai mari delegatii de europarlamentari si ca urmeaza negocieri importante in urmatorii doi ani. Farage se declara mandru "Curcanul care a votat pentru Craciun", aluzie la faptul ca si-a sacrificat job-ul de europarlamentar. Liderul euroscepticilor britanici spune ca nu se simte responsabil pentru inflamarea discursului rasist, anti-imigranti, din Marea Britanie dupa Brexit, pretinzand ca situatia ar fi aratat si mai rau daca tara sa ar fi decis sa ramana in UE. Modul cum am ajuns sa fac un interviu cu Farage este o poveste in sine.


Bucuresti: Sedintele Consiliului Local sector 1 vor fi inregistrate si postate pe site-ul primariei
10:54:44 AM
Sedintele Consiliului Local sector 1 vor fi inregistrate si postate pe prima pagina a site-ului Primariei Sectorului 1, www.primariasector1.ro, anunta administratia locala. In perioada  urmatoare tacestea vor fi transmise si direct pe internet, printr-o procedura care va fi anuntata ulterior, mai spun reprezntantii institutiei.


Punctul de vedere al Comisiei Tehnice a CNATDCU: Victor Ponta a plagiat (Surse)
10:52:00 AM
Fostul premier Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a stabilit Comisia Tehnica din cadrul Consiliului Nationale de Atestare a Diplomelor (CNATDCU), au declarat surse din Ministerul Educatiei pentru Mediafax. Raportul final al comisiei va intra joi dimineata in analiza Consiliul General al CNATDCU. Potrivit unor surse HotNews.ro, decizia de plagiat in comisia juridica s-a stabilit cu un vot de 4 la 3.


Gabriela Firea: Primaria Capitalei va plati circa 70 milioane de lei din datoria pe care RADET o are catre ELCEN
10:49:59 AM
Primaria Capitalei va plati circa 70 milioane de lei din datoria de peste 3 miliarde de lei pe care RADET o are catre ELCEN, a anuntat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, in urma intalnirii de lucru de miercuri cu Ministrul Energiei, Victor Grigorescu si cu managementul ELCEN. Cele 70 de milioane lei reprezinta restanta pe care municipalitatea o are catre RADET pentru plata subventiei la energie termica pe ultimele 6 luni, potrivit primarului general.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply