Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

A doua zi a summitului european: UE se pregateste de epoca post-Brexit fara David Cameron, dar Scotia se invita la Bruxelles, pentru a-si negocia viitorul european
5:40:53 AM
Lideriii tarilor din Uniunea Europeana s-au reunit miercuri dimineata la Bruxelles pentru prima oara fara Marea Britanie, in incercarea de a creiona noi orizonturi pentru proiectul european, pus sub semnul intrebarii de Brexit, scrie AFP.


Modul neasteptat in care printesele Disney ii afecteaza pe baieti
5:20:12 AM
Are ochi mari, o talie mica, pometi inalti si rochii de lux. Este peste tot si ar putea influenta modul in care copilul tau creste. Este, desigur, printesa Disney.


?VIDEO Taraf de Haidouks, Omar Souleyman si Bollywood Masala Orchestra, capete de afis la Balkanik Festival
4:59:25 AM
Cea de-a sasea editie a Balkanik Festival va aduce in Bucuresti voci arabe, indiene, turcesti si egiptene, dar si sunete din Europa de Est.Taraf de Haidouks, Omar Souleyman si Bollywood Masala Orchestra sunt capete de afis ale editiei din acest an care se va desfasura intre 9 si 11 septembrie in Gradina Uranus.


Curtea Constitutionala a respins sesizarea PNL privind numirea lui Marian Enache ca judecator la Curte
4:55:00 AM
Curtea Constitutionala a Romaniei a respins sesizarea PNL privind numirea lui Marian Enache in functia de judecator constitutional, informeaza Digi 24. Senatorii liberali au contestat la Curte Hotararea Senatului nr. 80 din 7 iunie 2016 privind numirea lui Marian Enache in functia de judecator pe motiv ca acesta nu a avut sustinerea unui grup parlamentar.


Anca Alexandrescu, fosta sefa pe probleme de comunicare in Guvernul Ponta, a fost numita director PR in cadrul KMG Rompetrol
4:50:00 AM
Anca Alexandrescu, fost consilier de stat pentru Guvernul Ponta, este noul director al departamentului de relatii publice din cadrul KMG Rompetrol, se arata intr-un anunt al companiei transmis miercuri catre angajati, obtinut de HotNews.ro. Anca Alexandrescu a mai lucrat pe postul de consilier de comunicare al fostului premier Adrian Nastase, dar si al fostului primar general al Capitalei Sorin Oprescu. Reamintim ca ambele guverne pe care le-a reprezentat, atat Nastase, cat si Ponta, au ajutat Rompetrol Group sa scape de datoria de 600 de milioane de dolari catre statul roman.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply