Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Rechizitoriu DNA: Theodor Berna, santajat de Sebastian Ghita cu materiale denigratoare; Berna si Tehnologica Radion, parti civile in dosar
12:42:58 PM
Omul de afaceri Theodor Berna a fost santajat de deputatul Sebastian Ghita, acesta din urma cerandu-i o importanta suma de bani pentru a stopa difuzarea pe un post de televiziune de materiale denigratoare la adresa societatii Tehnologica Radion, controlata de Berna, reiese din rechizitoriul prin care Ghita a fost trimis in judecata, dar si din datele postate pe site-ul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), scrie Agerpres.


FMI: Incertitudinea generata de Brexit, principalul risc pentru economia mondiala
12:22:43 PM
Incertitudinea generata de votul britanic in favoarea iesirii din UE, Brexit, constituie "riscul principal" care planeaza asupra economiei mondiale, a afirmat joi Fondul Monetar International, citat de AFP.


?VIDEO/FOTOGALERIE Noul Citroen C3 se prezinta. Are camera video integrata pentru monitorizarea traficului
11:59:22 AM
Citroen incearca o reteta diferita in segmentul B prin prezentarea noii generatii Citroen C3. Masina de clasa mica a marcii auto franceze Citroen imprumuta elemente de stil de la fratele mai mare Citroen C4 Cactus si tehnologii care-l evidentiaza in segment, cum ar fi sistemul CitroenConnectedCam – o camera HD integrata care permite distribuirea directa a fotografiilor si a videoclipurile realizate in timpul calatoriei.


O suta de laureati ai premiului Nobel critica Greenpeace pentru campania impotriva organismelor modificate genetic
11:56:27 AM
O suta de laureati ai premiului Nobel, dintre care 40 pentru medicina, au cerut guvernelor din intreaga lume dezavueze campania Greenpeace impotriva organismelor modificate genetic, si in special impotriva orezului auriu, intr-o scrisoare deschisa publicata joi si citata de AFP.


SIE confirma: Misiuni diplomatice romanesti au fost atacate cibernetic, dar fara extragere de informatii
11:53:00 AM
Serviciul de Informatii Externe a precizat joi, la solicitarea Mediafax, ca misiuni diplomatice ale Romaniei au fost atacate cibernetic, pe parcursul ultimilor ani, dar nu au existat situatii de extragere a informatiilor clasificate.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply