Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Beneficiile consumului de omega-3
10:43:32 AM
Consumul de acizi grasi omega-3 continuti in cantitati mari de anumite specii de pesti cum ar fi somonul, sardinele sau ansoa, este legat de o reducere cu 10 la suta a riscului de a muri de atac de cord, sustine un studiu publicat in revista americana JAMA Internal Medicine, relateaza Agerpres.


Dragnea afirma ca Oprea si Steriu au discutat cu Iohannis fuziunea UNPR cu PNL/ Presedintia: Este sub nivelul sefului statului sa se implice in negocierile dintre partide
10:25:30 AM
Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi ca stie de la un senator UNPR ca Gabriel Oprea a povestit a discutat cu presedintele Klaus Iohannis fuziunea UNPR-PNL, informatie despre care spune ca "daca se dovedeste a fi adevarata, e foarte grav", relateaza Mediafax. Administratia Prezidentiala a declarat, la solicitarea Mediafax, ca seful statutului nu se implica in negocierile dintre partide, fiind "sub nivelul Presedintelui un astfel de demers". La randul sau, presedintele UNPR a scris pe Facebook ca informatiile "sunt ca in bancurile cu Radio Erevan."


?Armenia a ratificat crearea unui sistem de aparare antiracheta comun cu Rusia
10:17:44 AM
Parlamentul armean a ratificat joi crearea unui sistem de aparare antiracheta comun cu Rusia, pe care Moscova vrea sa-l creeze cu mai multe foste republici sovietice, pentru a contracara scutul american antiracheta din Europa, scrie AFP.


?VIDEO Gympkhana, parodia dupa GYMKHANA care te va face sa razi
10:02:50 AM
Talentatul pilot Ken Block a facut „gymkhana” un tip de motorsport mult mai cunoscut decat era, iar un clip-parodie, intitutalt „gympkhana” face totul sa arate amuzant si ridicol. Daca gymkhana presupune parcurgerea unui traseu cu obstacole intr-un timp record, o masina foarte bine pusa la punct si un pilot foarte experimentat, parodia „gympkhana”, realizata de CAR BROS, ne arata ca toate aceste ingrediente pot lipsi, iar zambetul pe buze va aparea oricum. Iata ce a iesit, in clipul de mai jos.


Isarescu: Avem cateva mii de cazuri de dare in plata,din care jumatate fara restante de plata; am stimulat o razgandeala
9:53:19 AM
Datele pe care Banca Nationala a Romaniei le are la dispozitie arata ca, pana in prezent, exista cateva mii de cazuri de notificari privind darea in plata, din care aproape jumatate au fost depuse de debitori care nu aveau restante la plata, a declarat joi guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, citat de Agrpres. "Avem in prezent cateva mii de cazuri (...) din care aproape jumatate nu aveau restante de plata. Aceasta este o problema extrem de serioasa. Oameni care nu aveau probleme... Am stimulat o razgandeala si aceasta este o problema", a explicat Isarescu.


Unul dintre membrii Consiliului General CNATDCU a sustinut ca nu s-a respectat procedura in sedinta in care s-a votat ca Victor Ponta a plagiat
9:52:00 AM
Horia Iovu, unul dintre cei 35 de membri ai Consiliului General al CNATDCU care au votat joi asupra deciziei de plagiat in cazul lucrarii de doctorat a fostului premier Victor Ponta - au fost 34 voturi pentru si o abtinere - a precizat pentru HotNews.ro ca a ridicat obiectii procedurale la inceputul acestei sedinte care ar putea face ca decizia sa fie lovita de nulitate in cazul unei contestatii. Intrebat daca el a fost cel care s-a abtinut la vot, acesta a raspuns ca nu poate sa confirme acest lucru intrucat votul este "confidential".


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply