Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Belarus: Avalansa de poze cu oameni dezbracati la locul de munca, dupa ce presedintele Lukashenko a spus trebuie sa ne dezbracam, in loc de dezvoltam
10:37:23 AM
O greseala de exprimare a presedintelui belarus Alexandr Lukashenko a determinat zeci de oameni sa isi faca poze dezbracati la locul de munca. Lukashenko, adeseori denumit "ultimul dictator al Europei", a declarat intr-un discurs ca oamenii trebuie sa mearga dezbracati la munca, scrie  The Telegraph.


?VIDEO Filmare cu drona: Cum arata pasajele de la Piata Sudului, Ciurel si Nicolae Grigorescu, aflate in lucru
10:26:00 AM
Asociatia Pro Infrastructura a postat pe pagina de Facebook filmari cu drona ale pasajelor de la Piata Sudului, Ciurel si Nicolae Grigorescu, aflate in lucru. Potrivit informatiilor facute publice de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, lucrarile la pasajul subteran rutier de la Piata Sudului sunt realizate in proportie de 63%, dar nu vor fi gata pana la finalul acestei luni, asa cum a promis fostul primar interimar al capitalei, Razvan Sava. Din aceasta cauza, finantarea europeana pentru proiect s-a pierdut in integralitate, iar municipalitatea trebuie sa dea inapoi cele 18 milioane de lei absorbite pana la finalul anului 2015. Noul termen de finalizare al lucrarii, anuntat de Gabriela Firea, este finalul anului 2016.


Guvernul a aprobat marti 19 proiecte de ordonante de urgenta
10:20:51 AM
Guvernul a aprobat in sedinta de marti 19 proiecte de ordonanta de urgenta. Inainte de a incepe sedinta, Guvernul anuntase ca are pe ordinea de zi 18 proiecte de ordonanta de urgenta, un numar neobisnuit mare avand in vedere ca astfel de acte normative ar trebui sa fie exceptii. O explicatie poate fi faptul ca este ultima saptamana inainte de vacanta parlamentara, perioada in care nu pot fi emise ordonante de urgenta. Vezi in text lista cu proiectele de acte normative aprobate in sedinta de marti.


Donald Tusk, dupa primul summit UE fara Marea Britanie: Daca Londra vrea acces la piata unica, trebuie sa respecte cele patru libertati fundamentale
10:12:56 AM
Liderii europeni au avertizat miercuri Marea Britanie ca nu va putea negocia un acces preferential la piata unica, dupa iesirea din blocul comunitar, respingand orice incercare a Londrei de a restrange libera circulatie a persoanelor, scrie AFP.


Programul din Liga 1, Cupa Ligii si Cupa Romaniei, editia 2016-2017
10:09:43 AM
Federatia Romana de Fotbal a anuntat pe site-ul oficial programul editiei 2016-2017 pentru Liga 1, Cupa Ligii si Cupa Romaniei. Sezonul Ligii 1 va incepe pe 23 iulie 2016 si se va incheia pe 4 iunie 2017. Comitetul de urgenta al FRF a stabilit ca Supercupa Romaniei 2016 sa se dispute pe 16 iulie 2016, iar finala Cupei Ligii, edi?ia 2015-2016, pe 17 iulie 2016.


OUG: Cancelaria prim-ministrului si SGG se reorganizeaza/ Loteria Romana trece la Ministerul Economiei
10:08:11 AM
Guvernul a aprobat marti o ordonanta de urgenta prin care se reorganizeaza Cancelaria Prim-ministrului si Secretariatul General al Guvernului. Cele doua structuri vor avea roluri mai bine definite si delimitate, in sensul ca SGG va asigura secretariatul tehnic/administrativ al Guvernului, in vreme ce, Cancelaria va avea rol de coordonare strategica, se arata intr-un comunicat al Guvernului. De asemenea, Compania Nationala "Loteria Romana" va trece in subordinea Ministerului Economiei, care va avea calitatea de actionar unic.


OUG: Structurile locale de inspectie sanitara vor fi readuse in coordonarea Inspectiei Sanitare de Stat din Ministerul Sanatatii
9:59:20 AM
Guvernul Romaniei a adoptat in sedinta de marti o Ordonanta de Urgenta de modificare a Legii 95/2006 prin care structurile locale de inspectie sanitara vor fi readuse in coordonarea Inspectiei Sanitare de Stat din Ministerul Sanatatii. Masura reprezinta o revenire la normalitate si o reasezare a controlului din sistemul sanitar intre prioritatile actului guvernamental. Astfel, Executivul va asigura un control constant, eficient si coordonat pentru siguranta populatiei si respectarea normelor legale din domeniul sanatatii, se arata intr-un comunicat al Guvernului.


OUG: Administratia Fondul pentru Mediu va desfasura activitati de control
9:54:42 AM
Guvernul a aprobat marti un proiect de ordonanta de urgenta care  clarifica statutul Administratiei Fondului pentru Mediu ca organ fiscal, cu atributii specifice unui organ fiscal. Administratia Fondul pentru Mediu va desfasura activitati de control la operatorii economici autorizati in vederea preluarii responsabilitatii privind realizarea obiectivelor anuale de colectare, reutilizare, reciclare si valorificare a deseurilor de echipamente electrice si electronice si la operatorii economici autorizati in vederea preluarii responsabilitatii privind realizarea obiectivelor anuale de colectare, reutilizare, reciclare si valorificare a deseurilor de baterii si acumulatori portabili, conform Codului de procedura fiscala.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply