Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Irak: Peste 150 de jihadisti din gruparea Stat Islamic, ucisi in lovituri aeriene in timp ce fugeau din Fallujah
5:43:28 AM
Peste 150 de jihadisti din gruparea Stat Islamic (SI) au fost ucisi in lovituri aeriene care au distrus circa 260 de vehicule care fugeau din Fallujah, oras recent cucerit de fortele irakiene, au anuntat joi surse militare.


Zamfir, deputat PNL: Propun eliminarea super-imunitatii personalului BNR si imi respect angajamentul de a gasi solutii de protectie pentru beneficiarii programului Prima Casa
5:42:16 AM
"Am depus doua initiative legislative, una se refera la modificarea Statutului Bancii Nationale a Romaniei, iar cea de-a doua la reglementarea situatiei beneficiarilor programului Prima Casa care se afla in procedura executarii silite. In ceea ce priveste Statutul BNR, am propus abrogarea alineatelor (3) si (4) ale art. 25 din Legea nr. 312/2004, in sensul eliminarii prevederilor care ii exonereaza de raspundere civila si penala pe membrii CA al BNR si personalul acesteia, insarcinat sa exercite atributii de supraveghere prudentiala", arata intr-o declaratie transmisa joi mass-media deputatul liberal, cunoscut ca initiator al legii darii in plata. Vezi in articol cele doua propuneri legislative.


?EXCLUSIV: Toti cei 480 de angajati ai ASF au primit anul trecut prime anuale de performanta in valoare totala de circa 4,5 milioane lei/Alte drepturi: Cadouri destinate copiilor angajatilor si tichete de gradinita
5:42:00 AM
Toti cei 480 de angajati ai Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) au primit anul trecut prime anuale de performanta in valoare totala de circa 4,5 milioane lei, iar alti 126 de angajati au primit prime de proiect in valoare de 2,1 milioane lei, in contextul in care autoritatea a incheiat anul cu un excedent de 36,5 milioane lei, potrivit datelor comunicate de ASF la solicitarea HotNews.ro. Suplimentar, 'toti angajatii ASF beneficiaza si de pachete de beneficii in valoare de 150 lei/200 lei de persoana, pentru pensie facultativa suportata de catre angajator, tichete de gradinita etc', au mai transmis oficialii autoritatii.


Despre Evaluarea nationala
5:28:45 AM
In cultura noastra, obiectivul primordial al scolarului este acela de o obtine o nota buna, de a promova, respectiv de a trece la o noua etapa pana cand ne facem mari si am incheiat cu scoala: Abia dupa ce-ai scapat de scoala incepe viata. Satisfactia invatarii, contemplarea procesului, bucuria de a fi copil nu exista decat in teorie, scoala nestabilind nicio punte de legatura intre elev si preocuparile sale extrascolare. Examenele nationale dovedesc cu prisosinta aceasta idee.


Victor Ponta a plagiat si se va cere retragerea titlului de doctor - decizie oficiala a comisiei de profil
5:05:00 AM
Comisia ce analizeaza doctoratele a decis ca Victor Ponta a plagiat si a propus retragerea titlului de doctor acordat fostului premier. Decizia vine la patru ani dupa ce prestigioasa revista Nature a ridicat semne de intrebare legate de originalitatea tezei de doctorat a lui Victor Ponta. Din cei 35 de membri prezenti au votat pentru verdictul de plagiat 34 si a existat o abtinere.


?LIVESCORE Marius Copil - Lucas Pouille 4-6, 6-4, 0-1 (de la ora 13:00)
5:04:00 AM
Romania este reprezentata la turneul de la Wimbledon de un singur jucator in proba de simplu masculin. Marius Copil (174 ATP) se afla pentru prima data pe tabloul principal al competitiei londoneze si joaca in primul tur impotriva francezului Lucas Pouille (30 ATP). Meciul Marius Copil - Lucas Pouille a fost intrerupt miercuri in setul trei din cauza ploii, scor 4-6, 6-4, 0-1.


Regizorul Cristian Mungiu, invitat sa faca parte din Academia care acorda Oscarurile
4:56:53 AM
Regizorul roman Cristian Mungiu se numara printre cele 683 de persoane din lumea filmului invitate sa faca parte din membrii Academiei de Arte si Stiinte cinematografice, care acorda prestigioasele premii Oscar, informeaza oscars.org, preluat de Agerpres.


Sesizari penale pentru doi tortionari, depuse de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului
4:55:24 AM
Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc a anuntat joi numele a doi tortionari din perioada regimului comunist, pe numele carora IICCMER a depus sesizari penale la Parchet, informeaza Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply