Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

RADET ar putea primi 3,5 milioane de euro de la Primaria Capitalei pentru a remedia avariile aparute la retea
8:41:55 AM
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, va cere Consiliului General al Municipiului Bucuresti sa aloce 3,5 milioane de euro RADET ca regia sa remedieze in regim de urgenta avariile existente in retea. In prezent insa, conturile RADET sunt blocate in proportie de 100% de catre ELCEN, in contul datoriei de peste 3 miliarde lei, fiind permisa doar plata salariilor catre angajati. Astfel, orice suma alocata de municipalitate ajunge practic la ELCEN si RADET nu ramane cu bani pentru investitii. Firea spune ca va discuta cu reprezentantii ELCEN astfel incat sa se poata face reparatiile pentru iarna.


Catalin Marinescu, seful ANCOM: Acoperirea cu internet fix broadband a 100% din populatie pana in 2020, necesita in mod clar interventie publica
8:18:16 AM
La sfarsitul anului trecut, in Romania existau 14,7 milioane de conexiuni mobile de banda larga si 4,3 milioane de conexiuni de banda larga la puncte fixe, arata datele publicate marti arbitrul telecom (ANCOM). "Indeplinirea uneia dintre cele mai importante tinte ale Agendei Digitale pentru Romania, acoperirea cu servicii de banda larga la puncte fixe a 100% din populatie pana in 2020, necesita in mod clar interventie publica. ANCOM analizeaza cum poate contribui la atingerea acestei tinte, inclusiv prin posibilitatea introducerii serviciilor de banda larga in sfera serviciului universal", a declarat marti Catalin Marinescu, seful autoritatii.


Curtea Constitutionala a respins ambele sesizari ale lui Zgonea privind inlaturarea sa din functia de presedinte al Camerei Deputatilor si schimbarea regulamentului
8:15:00 AM
Curtea Constitutionala a respins marti, cu majoritate de voturi, sesizarea lui Valeriu Zgonea prin care acesta a contestat vacantarea functiei de presedinte al Camerei Deputatilor pe care o ocupa, precum si pe cea care contesta modul in care s-a modificat regulamentul Camerei, decizie luata cu unanimitate de voturi, a informat presedintele CCR, Valer Dorneanu.


Tara asta satula de copii
8:13:00 AM
“Valea, ba, la scara voastra! Daca va mai prind aici, va bat de va las la?i, mama naibii va ia!” Este discursul pensionarului de vis-a-vis, cel care cre?te 20 de pisici. ?i se adreseaza copiilor no?tri.


SUA confirma hartuirea si intimidarea diplomatilor sai in Rusia: De la filaj permanent, mutarea mobilelor din casa si pana la uciderea cainelui unui atasat militar
7:50:44 AM
Statele Unite acuza Rusia de o campanie in crestere de hartuire si intimidare a diplomatilor americani aflat la Moscova, precum si a familiilor acestora, a afirmat departamentul de Stat, citat de AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply