Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Dacian Ciolos, despre autostrada Pitesti-Sibiu: Obiectivul este ca pana la sfarsitul anului sa avem un studiu de fezabilitate bun si consistent
5:54:00 AM
Pana la final de an ar trebui sa fie gata studiul de fezabilitate pentru autostrada Pitesti-Sibiu, a spus premierul Dacian Ciolos, dupa o vizita la uzinele Dacia. Proiectul autostrazii a suferit multe amanari si oficialii Dacia au spus in repetate randuri ca si de el depinde viitorul investitiilor in Romania. Autostrada va fi in cel mai bun caz gata in 2021 sau 2022. Premierul mai spune ca vrea sa propuna pana la final de an o schema de finantare si de ajutor de stat pentru sustinerea intreprinderilor mici si mijlocii si se cauta si solutii pentru ca programul Rabla sa se poata desfasura trei-patru ani de acum inainte.


BNR a decis sa mentina dobanda cheie dupa o sedinta fara surprize a Consiliului de Adminsitratie
5:50:00 AM
BNR a decis joi sa mentina nivelul dobanzii cheie, dupa o sedinta fara surprize pentru analisti. "BNR va mentine rata de dobanda de referinta la nivelul minim istoric de 1.75%. Pe de alta parte, banca centrala va continua sa semnaleze faptul ca este pregatita sa lanseze un nou ciclu monetar in acest an (mai ales dupa evaluarea evolutiilor recente, externe si interne, inclusiv a impactului votului pro-Brexit)", noteaza economistii Bancii Transilvania intr-un raport de joi dimineata. "Credem ca guvernatorul ar putea reitera existenta spatiului de relaxare a politicii monetare daca va fi nevoie dupa votul pentru Brexit, insa ar putea vorbi si de sprijinul pentru o pereche EUR/RON stabila", noteaza si economistii ING.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply