Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Moartea lui Dan Condrea: Procurorul general spune ca nu sunt indicii ca patronul Hexi Pharma a fost filat
2:20:00 AM
Procurorul general Augustin Lazar a declarat luni dimineata ca "nu sunt indicii" ca Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, ar fi fost filat de procurori sau servicii secrete in dosarul de coruptie in care acesta era implicat. Reamintim ca Sebastian Ghita, membru in comisia de supraveghere a SRI si inculpat in mai multe dosare de coruptie, a declarat duminica seara ca va cere SRI sa recunoasca filajul la Condrea si sa faca publice imaginile.


Tolo.ro: Flori Dinu ramane pastratoarea secretelor la Hexi Pharma. Ce se va intampla cu banii din Elvetia?
2:17:54 AM
Dan Condrea î?i ?inea banii în conturi din strainatate. Unul dintre aceste conturi personale este CH5704835064767572000 de la Credit Swiss Elve?ia, scrie Tolo.ro


DNA organizeaza luni si marti un grup de lucru international cu tema Coruptia in sistemul de sanatate
2:05:41 AM
Directia Nationala Anticoruptie, in calitatea sa de membru al Retelei Europene Impotriva Coruptiei EPAC/EACN si detinator al Vicepresedintiei acestei retele, cu sprijinul Ambasadei Olandei, organizeaza in perioada 23 - 24 mai 2016, la Bucuresti, un Grup de lucru avand ca tema "Coruptia in sistemul de sanatate - prevenire si investigare. Experienta, bune practici si provocari", informeaza DNA.


?VIDEO Harta microbiomului uman
1:55:25 AM
Specialistii biologi ai zilelor noastre incep sa desluseasca modul in care miliardele de microorganisme bacteriene care intra in alcatuirea organismul uman influenteaza starea de sanatate a acestuia, insa va fi un drum lung pana cand cercetatorii vor reusi sa realizeze o harta precisa a microbiomului uman, intrucat diferentele care exista intre doua organisme umane sunt enorme, conform theatlantic.com. Mini-documentarul de mai jos, ce face parte din productia "If Our Bodies Could Talk" realizata de James Hamblin, prezinta care sunt primii pasi in "cartografierea microbiomului uman" si ne arata de ce suntem abia la inceputul exploatarii acestui domeniu de cercetare.


Procurorul general:Exista indicii ca luni urma sa fie audiat Condrea si se puteau intampla mai multe lucruri. Se puteau lua masuri preventive / Politia a reinceput cercetarile la locul accidentului
1:47:00 AM
Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat ca patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi urmat sa fie audiat luni in dosarul privind dezinfectantii diluati si ca "s-ar fi intamplat mai multe lucruri", informatii pe care Dan Condrea le-ar fi stiut, informeaza Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply