Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

??VIDEO Cum functioneaza sistemul informatic care va monitoriza votul la alegerile locale de duminica: 18.616 tablete care vor scana CNP-urile alegatorilor
2:20:27 PM
Alegerile locale de duminica vor fi primele la nivel de tara in care procesul de vot va fi informatizat. In fiecare din cele peste 18.600 de sectii de votare din tara va exista cate un operator care va scana cu cate o tableta CNP-urile celor care vor sa puna stampila pe buletinele de vot. In cazul unei tentative de vot multiplu sau ilegal, sistemul va alerta atat personalul din sectia de votare, cat si politia. In plus, informatiile colectate vor fi transmise in timp real la "centru", prezenta va fi mult mai usor de raportat in ziua votului, iar rezultatele vor fi gata de publicare la doar cateva ore dupa inchiderea urnelor. Cum functioneaza sistemul informatic pus la punct de Autoritatea Electorala Permanenta, vezi in articol.


Turcia: Erdogan spune ca nu stie sigur ce prim pas vrea Moscova pentru imbunatatirea relatiilor
1:45:00 PM
Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat marti ca vrea sa amelioreze relatiile cu Rusia, dar ca nu intelege ce fel de "prim pas" asteapta Moscova de la Ankara, afirmand ca ambele parti ar trebui sa lucreze impreuna pentru imbunatatirea relatiilor, transmite Reuters.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply