Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Constanta: Un sofer fara permis a provocat un accident in care un adolescent a murit iar patru tineri au fost raniti
2:36:25 AM
Un adolescent a murit, iar alti patru tineri au fost raniti grav, luni noapte, intr-un accident rutier petrecut intre doua autoturisme pe un bulevard circulat din municipiul Constanta, soferul vinovat neavand permis de conducere, transmite Mediafax.


Gorghiu: Din acest moment, Nicusor Dan poarta intreaga responsabilitate pentru divizarea voturilor anti-PSD/ De astazi ne vom lupta doar noi pentru Bucuresti
2:17:41 AM
Copresedintele PNL Alina Gorghiu relateaza marti dimineata, pe pagina sa de Facebook, intalnirea avuta cu Nicusor Dan luni, in care, potrivit acesteia, a incercat "sa-l conving de necesitatea ca, in urma unui sondaj - de orice tip, realizat de oricine - candidatul mai slab clasat sa se retraga din cursa pentru Bucuresti". Gorghiu afirma ca Dan nu a fost de acord cu o eventuala retragere a sa in favoarea lui Catalin Predoiu, drept pentru care, spune liderul PNL, "poarta intreaga responsabilitate pentru divizarea voturilor anti-PSD".


VIDEO O Miss Argentina, eliminata din competitia pentru Miss World pentru ca este mama
2:12:00 AM
Tamara Fernandez, candidata pentru a reprezenta Argentina la concursul Miss World, a fost eliminata din competitie pe motiv ca este mama. Tamara, un manechin in varsta de 24 de ani, fusese aleasa miercurea trecuta Miss World Neuquen, de la numele unei provincii industriale din Patagonia, o proba de calificare pentru finala nationala care va avea loc in iulie la Buenos Aires.


Perchezitii la Stamora Moravita. DIICOT cerceteaza 80 de persoane, acuzate ca au permis trecerea unor urmariti general si contrabanda. Sefii punctului de granita coordonau grupul infractional - surse
1:53:00 AM
DIICOT Timisoara face marti dimineata 41 de perchezitii in cadrul unei actiuni care vizeaza politisti de frontiera din PTF Stamora-Moravita, acuzati de coruptie, contrabanda, dar si sprijinirea traficului de migranti sau a unor infractori dati in urmarire generala si care erau lasati sa treaca frontiera, transmite Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply