Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Dragos Doros, ANAF; In cel mult 3 luni ghiseele ANAF vor fi dotate cu POS-uri
3:58:51 AM
"Deja am inceput incet dotarile cu POS-uri ale ghiseelor ANAF, urmand ca intr-o luna-doua-trei, toate ghiseele din tara sa fie dotate cuPOS, pentru a putea plati cu cardul la ghiseu", a spus luni Dragos Doros, seful ANAF, la o conferinta de specialitate.


Bostan, Comunicatii: In cel mult o luna, romanii care lucreaza inafara tarii isi vor plati impozitele cu cardul, indferent de emitentul cardului. Pana acum, acestea puteau fi achitate doar cu carduri emise in tara
3:52:00 AM
Vreau sa anun astazi in premiera ca intr-o luna de zile taxele si impozitele locale vor putea fi platite de catre romanii care lucreaza in afara tarii cu orice card. Pana acum puteau plati doar cu carduri emise in tara. Pana acum acestia trimiteau banii parintilor prin Western Union, acestia ii retrageau platind un comision, apoi bateau drumul pana la administratiile financiare sa plateasca 100 de lei, cat era impozitul pe locuinta. Acum, in cel mult o luna vom regla acest lucru, a spus luni ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply