Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Dalai Lama considera ca exista prea multi refugiati in Europa
4:23:00 PM
Liderul spiritual tibetan Dalai Lama a apreciat ca in prezent exista "prea multi" refugiati in Europa dupa valul de sosiri de anul trecut si ca acesti migranti care cauta protectie nu trebuie sa ramana decat provizoriu la fata locului, potrivit unui interviu publicat marti de cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung, relateaza AFP


Dragos Patraru, despre TVR in ultima emisiune la TVR: Aici totul e un haos si se toaca zeci de milioane si toata lumea uraste pe toata lumea/ Am fost insa liber/ Oprea, Chereches si Patriarhul Daniel au facut presiuni la TVR
4:15:00 PM
"Scopul emisiunii este de a incerca inca o data, dar nu pentru ultima oara, pentru ca voi mai vorbi despre situatia din TVR astfel incat cei care au forta de decizie sa schimbe lucrurile. Televiziunea publica e numai o masina de tocat bani", a declarat Dragos Patraru in ultima sa emisiune la TVR1.
  • TVR are 2370 de salariati. Va dati seama ca sunt momente din zi cand numarul telespectatorilor este sub cel al angajatilor?!
  • Patraru: Noi nu plecam pentru bani. Noi am adus aici bani si am luat bani. Chiar mi s-a propus un nou contract avantajos, dar nu putem lucra in aceste conditii, intr-un mediu unde toata lumea uraste pe toata lumea
  • Stelian Tanase nu avea ce sa caute in fruntea acestei institutii. A fost ideea lui Crin Antonescu
  • Oprea l-a dat afara pe Tanase cu doua telefoane.... Si Patriarhul Daniel a tot dat telefoane la TVR ca sa nu mai vorbim despre derapajele sale. Tanase m-a chemat la el acasa si m-a rugat sa o las mai moale ca IPS Daniel e prietenul lui. Cand am refuzat, m-a amenintat ca nu-mi mai prelungeste contractul. Dupa ce a plecat Tanase, nu a mai fost in peisaj nici Oprea, au incetat telefoanele si am avut toata libertatea din lume...uneori prea multa.
  • emisiunea este in desfasurare


Bitdefender a lansat o noua tehnologie la care solutia de securitate este pozitionata in afara sistemului de operare
4:11:00 PM
Compania Bitdefender va miza pe securitatea mediilor virtuale folosite de marile corporatii si a lansat, in partenteriat cu Citrix, o tehnologie a carei noutate tine de faptul ca solutia de securitate este pozitionata in afara sistemului de operare, Acest lucru ofera ofera solutiei de securitate privilegii sporite fata de cele ale atacatorilor, asigurand o protectie superioara in combaterea campaniilor de spionaj cibernetic si a amenintarilor complexe persistente. Compania are peste 1.000 de angajati si va creste efectivele cu 20%. Este extinsa si echipa din SUA datorita acestei noi solutii si cel devreme la final de 2016 va fi deschis un birou in Japonia, spune Florin Talpes, CEO-ul companiei. Pe termen mediu si piata indiana este o tinta interesanta.


Judecatori: Flori Dinu, cunoscand ca produsele comercializate sunt neconforme, a promovat produsele
4:08:00 PM
Flori Dinu, directorul Hexi Pharma la "instigarea lui Dan Condrea" si cunoscand ca produsele comercializate nu sunt conforme, "a promovat produsele si a intermediat activitatea de negociere si incheiere de contracte de furnizare", arata judecatorii in motivarea sentintei de arest la domiciliu.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply