Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Viteza de incarcare a magazinelor online din Romania, sub media din Europa. Ce se intampla in zona de mobile - analiza
10:11:00 AM
Viteza medie de incarcare a site-urilor magazinelor analizate este de 8,4 secunde. Totusi, cele mai mari si mai cunoscute magazine online din Romania au o viteza medie de incarcare intre 3 si 6,5 secunde, iar recomandarea Google este ca platforma online a unui magazin sa se incarce in maximum doua secunde, arata o analiza a agentiei de marketing online Today's.


Corpul de control al premierului a sesizat Parchetul pentru numeroase nereguli gasite la Elcen
10:07:24 AM
Corpul de control al premierului a decis sa sesizeze Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie posibile fapte de natura penala descoperite in urma unor verificari la societatea Electrocentrale Bucuresti (ELCEN). In urma unui control au fost descoperite mai multe nereguli. Una dintre acestea este achitizionarea a sute de licente Microsoft, care ulterior nu au mai fost instalate si activate. De asemenea, au fost incheiate 25 de contracte cu o societate din Olt, fara respectarea prevederilor legale. Vezi neregulile depistate la ELCEN SA.


Cum iti deschizi o afacere cu vulcanizare, spalatorie sau service auto. Descarca ghidul antreprenorului debutant
9:45:00 AM
Un antreprenor trebuie sa faca cel putin 4 pasi principali, de la gasirea unui loc potrivit pentru activitate pana la indeplinirea conditiilor de exploatare, cand isi  deschide o afacere cu vulcanizare, spalatorie sau service auto, conform unui ghid destinat oamenilor de afaceri incepatori, intocmit de o primarie importanta, dar care este valabil in toata tara.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply