Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

O analiza hormonala poate depista daca femeile gravide au un risc crescut pentru declansarea preeclampsiei
4:17:19 AM
Un test de sange efectuat suplimentar poate prezice cu exactitate care dintre femeile care au tiroida hiperactiva prezinta un risc crescut pentru a dezvolta preeclampsia, conform unui studiu prezentat recent in cadrul Congresului European de Endocrinologie. Concluziile studiului sunt extrem de utile pentru identificarea femeilor gravide ce au un risc ridicat pentru aceasta conditie si ajuta la evitarea tratamentelor inutile, care se prezinta cu riscuri crescute pentru dezvoltarea anomaliilor la fat.


LIVE Text Simona Halep vs Samantha Stosur (de la ora 12:00)/ Meciul va fi reluat de la 5-3 in favoarea Simonei
4:16:00 AM
Meciul Simonei Halep (cap de serie numarul sase) cu Samantha Stosur (locul 24 WTA) va fi reluat luni, de la scorul de 5-3 in favoarea Simonei. Partida contand pentru turul patru de la Roland Garros (optimi) va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews.ro de la ora 12:00.


Zgonea propune infiintarea unei comisii comune de dezvoltare nationala integrata
4:14:36 AM
Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea anunta ca a propus liderilor politici infiintarea unei comisii comune de dezvoltare nationala integrata, afirmand ca Romania are nevoie de "un nou plan de tara".


De luni incepe montarea parapetelor pe DN1 intre Baneasa si Otopeni. Care este programul lucrarilor in zona
4:12:59 AM
Luni incepe executia lucrarilor de montare a separatoarelor de sens pe DN 1. Primele lucrari de montare a parapetelor vor incepe de la baza rampei podului de pe DN 1, in zona IKEA. In prima faza s-a stabilit montarea parapetelor de beton pe lucrarile de arta (pasaje), pe o lungime de aproximativ 800 m, iar lucrarile vor fi executate dupa un program in fiecare zi a saptamanii.


?De ce trebuie sa fiti atenti cand cumparati rosii cu mot: Aparitia tuguiului e cauzata de stimulenti chimici - inginer roman
4:09:23 AM
Rosiile cu "mot" sunt vedeta pietelor romanesti in fiecare primavara. Un inginer de la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare pentru Legumicultura din Buzau spune ca multe dintre aceste rosii "au fost tratate cu stimulenti de fecundare, de polenizare si de maturare a fructelor... Aparitia acestui mucron (mot) pronuntat este cauzata de stimulenti chimici", potrivit unui articol publicat de AgroIntel.ro.


Gndurile Irinei Begu, la finalul ei de turneu. Ma doare ca am ratat o ocazie, dar n tenis ai tot timpul ?anse. E o experien?a, nva? din ea
4:03:48 AM
Irina era dezamagita de ocazia ratata ?i a vorbit pe ?leau despre cum a pierdut meciul ?i cum o face sa se simta. Dar nu se raporteaza la acest turneu ca la o oportunitate singulara, ci îl vede ca pe una dintre multele ocazii pe care le va mai avea.


webPR: Cartile care conteaza sunt la Bookfest
4:00:24 AM
Pregatirile pentru cea de-a XI-a editie a Salonului International de Carte Bookfest, programata in perioada 1-5 iunie 2016, sunt aproape de final. Invitatul de Onoare din acest an, Israel, si cele peste 200 de edituri participante anunta un program cu peste 300 de evenimente diverse dedicate cartilor si autorilor preferati, care va fi completat de momente rezervate muzicii bune si filmului de arta.


Dragos Doros, ANAF; In cel mult 3 luni ghiseele ANAF vor fi dotate cu POS-uri
3:58:51 AM
"Deja am inceput incet dotarile cu POS-uri ale ghiseelor ANAF, urmand ca intr-o luna-doua-trei, toate ghiseele din tara sa fie dotate cuPOS, pentru a putea plati cu cardul la ghiseu", a spus luni Dragos Doros, seful ANAF, la o conferinta de specialitate.


Bostan, Comunicatii: In cel mult o luna, romanii care lucreaza inafara tarii isi vor plati impozitele cu cardul, indferent de emitentul cardului. Pana acum, acestea puteau fi achitate doar cu carduri emise in tara
3:52:00 AM
Vreau sa anun astazi in premiera ca intr-o luna de zile taxele si impozitele locale vor putea fi platite de catre romanii care lucreaza in afara tarii cu orice card. Pana acum puteau plati doar cu carduri emise in tara. Pana acum acestia trimiteau banii parintilor prin Western Union, acestia ii retrageau platind un comision, apoi bateau drumul pana la administratiile financiare sa plateasca 100 de lei, cat era impozitul pe locuinta. Acum, in cel mult o luna vom regla acest lucru, a spus luni ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan.


FOTO Incearca reteta saptamanii de la Lidl: Pastrav cu legume la cuptor, pentru o masa sanatoasa si echilibrata
3:52:00 AM

Pastravul este un peste extraordinar de versatil, fiind un ingredient ideal pentru retete rapide si cine in familie, dar si un ingredient minunat pentru retete gourmet, menite sa impresioneze. Pentru ca este un peste cu carne slaba si usor de digerat, pastravul este recomandat in dietele si este unul din ingredientelor preferate al celor care doresc sa manance sanatos si echilibrat.


De ce nu le este permis femeilor sa viziteze Muntele Athos?
3:46:31 AM
Peninsula este cea mai mare suprafata de teren din lume pe care prezenta persoanelor de sex feminin, precum si a animalelor femele, este interzisa. Reporterii BBC au investigat care este ratiunea acestei interdictii, valabile de cel putin 1000 de ani.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply