Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?VIDEO Misterele uzinei de preparare a uraniului de la Feldioara: Una dintre cele mai incredibile povesti din energia romaneasca
3:36:30 AM
JOCURI PERICULOASE CU URANIU, PARTEA I. Romania a fost una dintre primele tari care si-a gandit un program energetic nuclear ambitios.



Media Fact Book: Piata de publicitate a crescut semnificativ in 2015, va creste din nou anul acesta, pana la peste 350 milioane de euro
3:33:46 AM
?Cheltuielile de publicitate in media din Romania s-au ridicat, in 2015, la 332 milioane de euro, in crestere de la 313 milioane cu un an inainte, iar anul acesta ar urma sa creasca din nou, pana la 351 milioane de euro, potrivit celor mai noi estimari ale agentiei de media Initiative, publicate luni in raportul anual Media Fact Book 2016. Publicitatea TV a fost motorul de crestere a pietei, in timp ce Internetul a crescut in special prin publicitatea pe Facebook si Google.


5 ani de Ghiseul.ro: aproape 250 de primarii inrolate, acoperind peste 80% din populatia urbana si bancarizata a Romaniei
3:26:46 AM
Aproape 250 de primarii accepta in prezent plata cu cardul online a taxelor si impozitelor locale prin intermediul platformei www.ghiseul.ro - Sistemul National Electronic de Plata Online, in crestere cu peste 30% fata de finalul anului trecut, acoperind peste 80% din populatia urbana si bancarizata a Romaniei, s-a aratat luni intr-o conferinta la care au participat ministrul Comunicatiilor, Marius Bogdan, cel al Finantelor, Anca Dragu, dar si seful ANAF Dragos Doros.


?VIDEO Romania - Ucraina 3-4/ Apararea, calcaiul lui Ahile
3:25:00 AM
Apararea a fost punctul slab al Romaniei in partida amicala cu Ucraina, tricolorii incasand nu mai putin de patru goluri (3-4). Greselile din defensiva au fost mari, iar viitorul nu suna neaparat bine cu doar doua saptamani inainte de meciul cu Franta, de la Euro 2016.


TVR va organiza un teledon pentru achizitionarea sculpturii Cuminteniei Pamantului
3:23:00 AM
Televiziunea publica va organiza un teledon si mai multe emisiuni speciale, pentru a sprijini achizitionarea sculpturii lui Constantin Brancusi, "Cumintenia Pamantului", potrivit unui comunicat de presa al TVR.


Monumentului Aripi din Piata Presei Libere va fi dezvelit luni. Acesta este realizat de sculptorul Mihai Buculei si a costat circa 3 milioane de euro
3:22:00 AM
Monumentului "Aripi" din Piata Presei Libere, realizat in memoria luptatorilor din rezistenta anticomunista 1945 -1989 din Romania si din Basarabia, va fi dezvelit luni seara, in prezenta unor personalitati din tara si din strainatate, potrivit unui comunicat emis de Primaria Capitalei. Monumentul este amplasat pe locul fostei statui a lui Lenin, este constituit din trei aripi din otel inoxidabil, cantareste 102 tone si are o inaltime de 24 de metri. Pentru realizarea si amplasarea lui s-au platit circa 3 milioane de euro. Conceptul artistic al a fost realizat de sculptorul Mihai Buculei, al carui tata a fost detinut politic la Aiud.


Alerta cu bomba la Tribunalul Iasi. Cladirea a fost evacuata
3:09:00 AM
Tribunlul Iasi a fost evacuat luni dimineata dupa ce un barbat a sunat la numarul de urgenta pentru a anunta ca un "prieten a lasat ceva acolo", relateaza Ziarul de Iasi. Politia a interpretat apelul drept o referire la un posibil colet suspect, evacuand cladirea si blocand circulatia in zona.


?FOTOGALERIE Renault Clio R.S. 16 e cel mai nebun Clio creat vreodata. Marcheaza 40 ani de Renault Sport
2:49:27 AM
Renault s-a jucat cu modelul de clasa B Clio si l-a dus la 275 Cai Putere (CP) printr-un transplant de motor si tehnologie de la Renault Megane R.S. Trophy-R. A iesit ceea ce se cheama Renault Clio R.S. 16 – o masina creata pentru a marca 40 de ani de Renault Sport (R.S.) si reintoarcerea Renault in Formula 1.


[P] Impulsuri pentru dezvoltarea regionala a IMM-urilor
2:49:05 AM
?Relatiile trans-frontaliere si cooperarea reprezinta pietrele de temelie pentru dezvoltarea cu succes a intreprinderilor mici si mijlocii. Sau, cu alte cuvinte, abordarea regionala este urmatorul pas catre dezvoltare. Aceasta se contureaza la nivel local, cristalizandu-se apoi intr-o forma regionala. Desigur, acest proces este unul gradual si, de cele mai multe ori, conjunctura joaca un rol important, actionand precum un catalizator. Pentru unele dintre IMM-urile din Romania, companii care au potentialul de a reprezenta motorul ce alimenteaza cresterea economica nationala, acest catalizator este reprezentat de catre ProCredit Bank.


O noua runda de negocieri intre sindicatele din invatamant si Ministerul Muncii. Lider sindical: Asa cum stau lucrurile, este foarte probabil ca protestul de miercuri sa aiba loc
2:44:00 AM
Sindicatele din invatamant au revenit luni la masa negocierilor cu reprezentantii Ministerului Muncii. In urma discutiilor, reprezentantii sindicali au declarat ca ministerul a venit cu o oferta noua, insa au precizat ca este vorba despre o corectie mai degraba decat o majorare salariala, aratand ca cel mai probabil protestul de miercuri se va desfasura precum fusese anuntat.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply