Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Daniel Buzdugan, de la Radio Zu, dupa ce a fost acuzat de rasism: Regretam sincer. E o greseala pe care o vom plati
8:34:19 AM
Realizatorul Radio Zu Daniel Buzdugan si-a cerut scuze, marti, dupa seria de "glume" rasiste pe care le-a facut impreuna cu colegul sau Mihai Morar cu ocazia meciului de fotbal Romania - Congo, afirmand ca astfel de greseli nu se vor repeta.


Predoiu, despre saga discutiei cu Nicusor Dan: Din acest moment, drumurile noastre sunt clar despartite
8:29:00 AM
Catalin Predoiu a sustinut intr-o conferinta de presa la sediul PNL ca drumul sau si cel al candidatului Uniunii Salvati Bucurestiul, Nicusor Dan, sunt clar despartite, dupa ce aceasta din urma a respinsa oferta facuta de PNL de a se retrage in cazul in care un sondaj l-ar da pe Predoiu candidatul cu sanse mai mari.


Serghei Lavrov: Rusia nu recunoaste zonele pro-ruse din Ucraina pentru a nu da pretexte Occidentului, dar le sustine
8:16:57 AM
Rusia nu intentioneaza sa recunoasca independenta regiunilor separatiste sud-est-ucrainene Donetsk si Lugansk pentru a nu oferi Occidentului pretextul de a inceta presiunile asupra Ucrainei, dar va sustine aceste zone pro-ruse, a declarat marti ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.


Un fotbalist azer a fost condamnat la 4 ani de inchisoare pentru complicitate la uciderea unui ziarist care il criticase pe Facebook
8:13:32 AM
Un fotbalist azer a fost condamnat marti la patru ani de inchisoare pentru complicitate la uciderea unui ziarist care il criticase pe Facebook dupa un meci, a anuntat marti avocatul sau, citat de AFP.


Nicusor Dan: Firma de avocatura a socrului lui Predoiu are contracte de milioane de euro cu Primaria Capitalei semnate in mandatul lui Oprescu/ Predoiu: Acuzatie mincinoasa. Nicusoare, schimba-i firea!
8:11:00 AM
Nicusor Dan scrie pe pagina sa de Facebook, facand referire la raportul Curtii de Conturi din decembrie 2015 despre care a scris HotNews.ro pe larg, ca firma de avocatura a socrului lui Catalin Predoiu - Zamfirescu, Racoti & Partners - are contracte de milioane de euro cu Primaria Capitalei, afirmand ca Predoiu "face rau PNL" si ca nu are ce cauta la Primaria Capitalei. In replica, Predoiu afirma ca este vorba de o "acuzatie mincinoasa", insa face referire la el personal, afirmand ca nu a fost angajat ca avocat la Primaria Generala, si nu la acuzatia facuta de Nicusor Dan care il priveste pe socrul sau.


Prognoza meteo pentru miercuri si joi: Vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii
8:05:00 AM
Miercuri, vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii, cu precadere in sud si in est, astfel ca maximele termice se vor incadra intre 23 si 31 de grade, informeaza ANM, citata de Mediafax. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu innorari temporare, ploi de scurta durata si posibil descarcari electrice local in regiunile vestice, in special in zonele montane si submontane si izolat in extremitatea de est si sud-est.


Imagini cu copii, folosite in campanie la Constanta/ Cronica unei lupte fara confruntari fata in fata
8:05:00 AM
12 candidati se lupta pentru mostenirea lasata de Radu Mazare la malul marii. Indiferent de care va fi rezultatul alegerilor, Constanta se pregateste sa inceapa o noua etapa si tocmai a intrat in ultima saptamana de campanie electorala. Prezenta minorilor in clipurile electorale, in filmuletele postate pe retele de socializare sau in fotografiile expuse in spatiul public a reprezentat o tusa inedita trasa de principalii candidati pentru fotoliul de primar al municipiului Constanta intr-o lupta fara infruntari directe dusa de acestia.


webPR:?Pharma Marketing Conference aduce cele mai noi oportunitati de promovare pentru industrie
7:51:24 AM
Pharma Marketing Conference revine cu a III-a editie pe 9-10 iunie la JW Mariott Bucharest Grand Hotel si aduce in prim plan tendinte si oportunitati din industrie, completate de solutii prin care iti poti imbunatati comunicarea, strategia de marketing si relatia cu clientii.


VIDEO Pilotul ucrainean Nadia Savchenko, aleasa deputata cand era prizoniera in Rusia, a venit in Rada de la Kiev
7:43:07 AM
Pilotul militar ucrainean Nadia Savcenko, aleasa deputata in timp ce se afla incarcerata in Rusia, si-a facut marti 'intrarea in parlament' printr-un apel adresat deputatilor 'sa nu tradeze Ucraina', relateaza AFP si postul de televiziune ucrainean 112.ua, citate de Agerpres.


Humanitas la Bookfest 2016, 15 iunie Peste 30 de lansari, mai mult de 1000 de titluri la raft, intalniri cu cei mai indragiti autori
7:43:00 AM
Humanitas va asteapta la Bookfest, incepand de miercuri, 1 iunie, pana duminica, 5 iunie, cu cele mai importante carti ale verii 2016. La cele peste 30 de evenimente Humanitas ce se vor desfasura in standul editurii, la standul Israelului, tara invitata de onoare, si la Scena Agora, va oferim prilejul de a va intalni cu Ana Blandiana, Fania Oz- Salzberger, Lucian Boia, Andrei Plesu, Mircea Cartarescu, Gabriel Liiceanu, Teodor Baconschi, Ioana Parvulescu, Horia-Roman Patapievici, Vladimir Tismaneanu, Radu Paraschivescu, Tania Radu, Dan C. Mihailescu, Andrei Cornea, Tatiana Niculescu Bran, Radu Vancu, Ciprian Macesaru, Cosmin Ciotlos, Dan-Liviu Boeriu, Ioan Stanomir.
Toate cele peste 1 000 de titluri vor avea reducere de la 10% la 35%, iar editiile de colectie vor putea fi cumparate la preturi speciale valabile numai la Bookfest.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply